Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Sdna.gr: “Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να προηγήθηκε με 2-0 (Ροσέρο 9΄- Κόντε 20΄) ωστόσο ο Μάρκο Μπάκιτς κουβάλησε στις πλάτες του τον ΟΦΗ και με δύο γκολ έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στην κρητική ομάδα στους «Ζωσιμάδες» σε ένα ματς όπου οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο”.

To10.gr: “Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε 2-0 του ΟΦΗ στο ημίχρονο και φάνηκε κοντά στη νίκη που θα πολλαπλασίαζε τις ελπίδες παραμονής του στη Σούπερ Λίγκα, αλλά στο τέλος κινδύνεψε κιόλας να μην πάρει βαθμό, καθώς οι Κρήτες απέσπασαν ισοπαλία 2-2 στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής”.

Sport24.gr: “Ο φουριόζος ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε δύο γκολ με τον Ροσέρο και τον Κόντε σε 11 λεπτά, αλλά ο Μάρκο Μπάκιτς με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος έδωσε τον βαθμό στον ΟΦΗ (2-2).”

Gazzeta.gr: “Με δυο γκολ των Ροσέρο και Κόντε στο πρώτο 20λεπτο ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειχνε κυρίαρχος, αλλά ο Μάρκο Μπάκιτς με δυο γκολ σε 15 λεπτά (68′, 83′ πεν.) στέρησε από τους γηπεδούχους δυο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού”.

Sport-fm.gr: “Πολύ σκληρός για να «πεθάνει» ο ΟΦΗ! Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, παρότι στο πρώτο ημίχρονο παρουσίασε κακό πρόσωπο και βρέθηκε να χάνει από τον ΠΑΣ 2-0 στο εικοσάλεπτο, έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο και με τέρματα του Μπάκιτς, ισοφάρισε 2-2 φεύγοντας με πολύτιμη ισοπαλία από τους Ζωσιμάδες στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook