Για το διπλό και το 2Χ2 με Δέλλα στα Ιωάννινα ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα (16:30 Live ΣΠΟΡFM 104,2 – Gentikoule) με στόχο να επιστρέψει με το τρίποντο στο Ηράκλειο και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ

Εκτός έδρας μάχη σήμερα για τον ΟΦΗ που αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League 1. Ο Όμιλος αντιμετωπίζει μία ομάδα που βρίσκεται πιο κάτω από εκείνον στην βαθμολογία και θέλει σήμερα το τρίποντο για να βελτιώσει την θέση της. Ο ΟΦΗ προέρχεται από το 4-0 επί του Πανσερραϊκού στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα και θέλει να κάνει το 2Χ2 με εκείνον στον πάγκο.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Λάρσον λόγω τραυματισμού όπως και ο τραυματίας, Matheus Bressan και οι Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Manuel Καλαφάτης, Ανδρέας Αδαμάκης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Baumann, Χριστογεώργο, Lucão, Μαρινάκη, Βούρο, Thorarinsson, Λαμπρόπουλο, Abanda, Gallegos, Neira, Toral, Riera, Mellado, Αποστολάκης, Glazer, Bakic, Baku, Iseka, Jiménez, Phellype, Mosquera.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook