Οι ευχές από τον πιλότο για τη νίκη του ΟΦΗ και το ταξίδι στα Ιωάννινα

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Το Gentikoule βρίσκεται στα Ιωάννινα και σας μεταφέρει τα παραλειπόμενα από το ταξίδι του ΟΦΗ στην Ήπειρο για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ

Το Gentikoule ταξίδεψε και βρίσκεται στα Ιωάννινα ενόψει του αυριανού (25/02) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα της Super League 1 και σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της πτήσης του ΟΦΗ.

Οι ευχές του πιλότου

Ο πιλότος του αεροπλάνου έστειλε το δικό του… μήνυμα νίκης στους παίκτες του ΟΦΗ λέγοντας μεταξύ άλλων «καλή επιτυχία, θα κάνουμε εξέδρα από το Ηράκλειο». Μαζί με την ομάδα ταξίδεψε και η Κ19, που παίζει το μεσημέρι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, συνεπώς η ευχή του πιλότου ήταν… διπλή.

Από την ζέστη του Ηρακλείου, στο… κρύο των Ιωαννίνων

Η αποστολή του ΟΦΗ απογειώθηκε από το Ηράκλειο με ήλιο και ζέστη, ενώ στα Ιωάννινα συνάντησε συννεφιά και αρκετό κρύο. Το κλίμα είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό της πόλης μας στην Ήπειρο.

Η απόφαση της διοίκησης για τσάρτερ

Με απόφαση της διοίκησης ο ΟΦΗ ταξίδεψε με πτήση τσάρτερ, προκειμένου να μην υπάρξει ταλαιπωρία. Παράλληλα η αποστολή θα γυρίσει αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ καθώς πολύ κοντά είναι και το επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον Βόλο την ερχόμενη Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό. Μάλιστα, μαζί με τους παίκτες ταξίδεψαν ο Ηλίας Πουρσανίδης και ο Ιάσωνας Παπαστεφανάκης από την διοίκηση, ενώ την Κυριακή θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας και ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Οι… Λατίνοι μαζί και οι ταινίες

Οι Λατίνοι του ΟΦΗ, Χεσούς Χιμένεθ, Ανδριάν Ριέρα, Μιγκέλ Μεγιάδο, Φελίπε Γαγιέγος, Τζον Τοράλ και Χουάν Νέιρα ήταν σε όλη την διάρκεια της πτήσης μία «παρέα», με τους… παλιούς να δείχνουν ότι έχουν… δέσει με το «νέο». Παράλληλα, οι περισσότεροι παίκτες του ΟΦΗ επέλεξαν να παρακολουθήσουν κάποια ταινία κατά την διάρκεια της πτήσης.

Η άφιξη στο αεροδρόμιο και στο ξενοδοχείο

Η αποστολή του ΟΦΗ «πάτησε» Ιωάννινα λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα και με την συνοδεία της αστυνομίας έφτασε στο ξενοδοχείο. Εκεί, οι παίκτες θα ξεκουραστούν ενόψει του αυριανού αγώνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook