Γιάννενα, Βόλος και Παναθηναϊκός – Τρία παιχνίδια σε επτά ημέρες για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ξεκινώντας την ερχόμενη Κυριακή, ο ΟΦΗ καλείται να δώσει τρία αρκετά απαιτητικά παιχνίδια μέσα σε διάστημα επτά ημερών, με τα δύο μάλιστα να είναι μακριά από το Ηράκλειο.

Τρία δύσκολα και απαιτητικά, για διαφορετικούς λόγους το καθένα θα δώσει μέσα σε επτά ημέρες ο ΟΦΗ, όπως βέβαια και οι περισσότερες ομάδες της Super League 1, μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ πηγαίνει στα Γιάννενα την ερχόμενη Κυριακή για να αντιμετωπίσει τον… διψασμένο για βαθμούς ΠΑΣ Γιάννινα που βρίσκεται προτελευταίος στον βαθμολογικό πίνακα με 16 βαθμούς, ενώ μεσοβδόμαδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη πηγαίνει στο Πανθεσσαλικό για να αντιμετωπίσει τον Βόλο, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αντίστοιχη… μοίρα με τους Ηπειρώτες, καθώς τους περνάει για έναν μόλις βαθμό.

Το δύσκολο αυτό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το παιχνίδι της επόμενης (03/03) Κυριακής στο Ηράκλειο με τον Όμιλο να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, που θέλει να μπει στα Play Offs με όσο το δυνατόνν καλύτερη συγκομιδή βαθμών για να διεκδικήσει τον τίτλο.

Το πρόγραμμα του ΟΦΗ μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Super League 1:

24η αγωνιστική – Κυριακή 25 Φεβρουαρίου | 16:30
ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ

25η αγωνιστική – Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου | 15:00
Βόλος – ΟΦΗ

26η αγωνιστική – Κυριακή 3 Μαρτίου | 19:30
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook