Να δώσει μεγαλύτερη αξία στη νίκη επί του Πανσερραϊκού, με «διπλό» στα Γιάννενα

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Με «διπλό» στα Γιάννενα, ο ΟΦΗ θα δώσει μεγαλύτερη αξία στη νίκη του επί του Πανσερραϊκού, τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Ο ΟΦΗ δίνει ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι, αυτή την φορά εκτός έδρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα τον οποίο αντιμετωπίζει εκτός έδρας για την 24η αγωνιστική της Super League 1 την ερχόμενη Κυριακή. Πρόκειται για μία δύσκολη αναμέτρηση με την ομάδα των Ιωαννίνων να χρειάζεται τους τρεις βαθμούς της νίκης λόγω της βαθμολογικής θέσης στην οποία βρίσκεται, όμως από την άλλη και ο ΟΦΗ δεν είναι αδιάφορος και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δείξει.

Στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα, ο ΟΦΗ επικράτησε με 4-0 του Πανσερραϊκού πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση, και για να δώσει ακόμα περισσότερη αξία στη νίκη του κόντρα στους Σερραίους, ο Όμιλος πρέπει να κάνει το ίδιο και κόντρα στους Ηπειρώτες. Το τρίποντο στα Γιάννενα θα δώσει και ηρεμία, αλλά και ψυχολογικό boost στους παίκτες του Δέλλα, ενόψει της συνέχειας και του τελευταίου μέρους της φετινής σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook