Πετρόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 104,2: “Ταιριάζει στον ΟΦΗ ο Δέλλας – Να υπάρχει κριτική, όχι ισοπέδωση”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αντώνης Πετρόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” μιλώντας για την έλευση του Τραϊανού Δέλλα αλλά και για τον Μιχάλη Μπούση.

Ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή για τον 48χρονο τεχνικό με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν τονίζοντας πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που ταιριάζει με το dna του συλλόγου αλλά και τον κόσμο του. Παράλληλα ο Αντώνης Πετρόπουλος αναφέρθηκε και στην παρουσία του Μιχάλη Μπούση λέγοντας μεταξύ των άλλων ότι “αυτός ο άνθρωπος πρέπει να στηριχθεί και εγώ που ζω στην Αθήνα το βλέπω πως μεγαλώνει το όνομα της ομάδας σε όλα τα επίπεδα”

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Πετρόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 104,2

Για τον ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που εκτιμώ πάρα πολύ, είναι μεγάλη και δύσκολη με απαιτητικό κόσμο. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, είναι βασικό ότι υπάρχει ένας άνθρωπος όπως ο κ. Μπούσης που έχει επενδύσει και πρέπει να στηριχθεί. Έχει παράξει πολύ μεγάλο έργο, ο κόσμος είναι δίπλα του και μπορούμε να δούμε ωραία πράγματα τα επόμενα χρόνια”.

Για τον Τραϊανό Δέλλα: “Επειδή τον γνωρίζω προσωπικά, έχουμε συνεργαστεί μαζί στην ΑΕΚ, έδωσε ώθηση στο ψυχολογικό κομμάτι. Από την εμπειρία του και το επιτέλειο που έχει μαζί του, πιστεύω πως θα βελτιώσει τις αδυναμίες που έχει δει και η δική του προσωπικότητα ταιριάζει με τον ΟΦΗ και δεν σας κρύβω ότι περίμενα πως αυτή η συνεργασία θα μπορούσε να είχε γίνει νωρίτερα”.

Για την αλλαγή εικόνας του ΟΦΗ: “Κάθε προπονητής θέλει να βελτιώνει πράγματα, όταν πηγαίνει σε μια νέα ομάδα. Ο “Τράι” είναι μια φυσιογνωμία που κερδίζει αμέσως τ’ αποδυτήρια, έχει παίξει σε πολύ ψηλό επίπεδο και μπορεί να “μυριστεί” πολύ πιο γρήγορα από άλλον προπονητή από το εξωτερικό το πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει. Ο ΟΦΗ έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, μπορεί να κερδίσει 100% από κάθε έναν από αυτούς που δεν έπαιζε καλά με έναν προηγούμενο προπονητή”.

Για το αν ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά του Τραϊανού Δέλλα με τον ΟΦΗ: “Ο Δέλλας έχει στοιχεία που ταιριάζουν στον ΟΦΗ και τον κόσμο του, είναι μια προσωπικότητα που “κουμπώνει” με το dna του συλλόγου. Μακάρι να έχει και τύχη ώστε να έρθουν και άλλα καλά αποτελέσματα. Να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην φετινή σεζόν και το καλοκαίρι με την ησυχία του να χτίσει αυτό που έχει στο μυαλό του. Πιστεύω πως και ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που ταιριάζει στον “Τράι” με βάση τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του”.

Για το τι πρόλαβε ν’ αλλάξει ο Δέλλας μέσα σε λίγες ημέρες: “Παίζει σημαντικό ρόλο το ρόστερ, έγιναν δύο αλλαγές προπονητών και όταν αυτό συμβαίνει σε μια ομάδα ταράζονται τ’ αποδυτήρια. Ο ΟΦΗ είχε από την αρχή μια ενέργεια, ίσως στην περίπτωση του Νταμπράουσκας να χάθηκαν τ’ αποδυτήρια και είναι σημαντικό να είναι μαζι με τον προπονητή. Δεν θέλω να μιλήσω για τον Μελ, υπήρξαν αρνητικά αποτελέσματα, δεν έχει νόημα να συζητάμε όμως τι έγινε στο παρελθόν αλλά στο παρόν και το μέλλον ή να σχολιάζουμε αρνητικά μια κατάσταση. Θεωρώ ότι ο Δέλλας είναι σε θέση ν’ αλλάξει το κλίμα και θα παρουσιάσει την φιλοσοφία του”.

Για το παρόν και το μέλλον του ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που έχει δυναμική, έχει τον κόσμο στο πλευρό του, γίνονται συνεχώς πράγματα που όλοι θέλουν να βελτιώνονται. Όμως εγώ θα επανέλθω στον Μιχάλη Μπούση γιατί στην Ελλάδα έχουμε μάθει να διαλύονται τα πάντα έπειτα από μερικά αρνητικά αποτελέσματα. Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να στηριχθεί και εγώ που ζω στην Αθήνα το βλέπω πως μεγαλώνει το όνομα της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Όλοι κρινόμαστε και πρέπει να υπάρχει ουσιαστική κριτική και όχι ισοπέδωση. Βλέπουμε πως υπάρχει πλάνο, μια ηρεμία και μια οργάνωση σε όλα τα επίπεδα που θέλει χρόνο και υπομονή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook