Από τις 4.000 εισιτήρια του “Γεντί Κουλέ”, στα 1.000 της Τρίπολης και τα 474 του Βόλου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όσα εισιτήρια έχει κόψει ο ΟΦΗ, ακόμα και μετά από δύο μήνες κλειστών γηπέδων, στο φετινό πρωτάθλημα, έχουν κόψει πέντε συνολικά ομάδες της Superleague 1.

Aκόμα και σε αυτό το “Γεντί Κουλέ” που λόγω των καταστάσεων, έχει μειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η χωρητικότητα του, ο κόσμος του ΟΦΗ με το καλημέρα στάθηκε στο πλευρό της ομάδας. Κόντρα στον Πανσερραϊκό διατέθηκαν, συνολικά, 4.010 εισιτήρια και αφού σε κάποιες θύρες, είχαν εξαντληθεί τα εισιτήρια αφού η χωρητικότητα τους έχει μειωθεί και δεν μπορεί να βάλει περισσότερο κόσμο.

Είναι πάντως χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο ΟΦΗ, συνολικά, στο φετινό πρωτάθλημα, έχει κόψει 35.525 εισιτήρια ενώ αυτός ο αριθμός στο +/- 1.000 εισιτηρίων αναλογεί με τον συνολικό αριθμό εισιτηρίων πέντε ομάδων της Superleague!

Όσα δηλαδή εισιτήρια έχει διαθέσει ο ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα, είναι το άθροισμα των εισιτηρίων των Κηφισιά, Πανσερραϊκού (έστω και αν εδώ υπάρχει το πρόβλημα με την στατικότητα του γηπέδου), Βόλου, Ατρομήτου και Παναιτωλικού.

Ακόμα και αυτήν την αγωνιστική το “Γεντί Κουλέ” ήταν η τέταρτη έδρα της αγωνιστικής που έβαλε τον περισσότερο κόσμο μετά τα παιχνίδια ΠΑΟ – Λαμίας, ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ και ΑΕΚ – Κηφισιάς.

Στο Ατρόμητος-Αρης «κόπηκαν» 1.354 εισιτήρια, ενώ στο Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα μόλις 474 άνθρωποι βρέθηκαν να πληρώσουν εισιτήριο.

Τέλος 1.048 εισιτήρια κόπηκαν στην Τρίπολη όπου ο Αστέρας υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook