Ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Πανσερραϊκός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό.

Sdna.gr: “Ο ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και συνέτριψε με 4-0 τον Πανσερραϊκό στο καλύτερο με διαφορά παιχνίδι των Κρητικών τη φετινή σεζόν!”

To10.gr: “Ο Τραϊανός Δέλλας έφερε άλλη αύρα στον ΟΦΗ που παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος κόντρα στον Πανσερραϊκό τον οποίο διέλυσε με 4-0 και πήρε βαθμολογική ανάσα”.

Sport24.gr: “Ονειρικό ήταν το ντεμπούτο του Δέλλα στον πάγκο του ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να επικρατούν 4-0 του Πανσερραϊκού για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Δύο γκολ ο Ισεκά (23′, 33′), από ένα ο Λαμπρόπουλος (29′) και ο Μπάκου (79′).”

Gazzeta.gr: “Μετά από τρεις σερί ήττες, ο ΟΦΗ «καθάρισε» στα πρώτα 33 λεπτά και νίκησε τελικά με 4-0 τον Πανσερραϊκό στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του, παίρνοντας αποστάσεις από την «επικίνδυνη ζώνη»”

Sport-fm.gr: “Στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο, ο ΟΦΗ διέλυσε με 4-0 τον Πανσερραϊκό και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη της Stoiximan Super League”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook