Αυτός είναι ο ΟΦΗ που θέλει να βλέπει ο κόσμος του: Μπαλάρα και τεσσάρα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο ντεμπούτο του Δέλλα, η επίδραση του Έλληνα τεχνικού φάνηκε αμέσως, ο ΟΦΗ έκανε τα αυτονόητα με εξαιρετική και διέλυσε τον Πανσερραϊκό με 4-0.

Ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε τον ΟΦΗ δίχως εκπλήξεις και με το 4-2-3-1: Ο Μπάουμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Τοράρινσον, Μπάκιτς και Γαγιέγος ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Τοράλ στο “10” και τους Μπάκου, Ριέρα, Ισέκα στην επίθεση.

Ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα από το πρώτο λεπτό με τον Πανσερραϊκό στο πρώτο δεκάλεπτο να βρίσκεται σε παθητικό ρόλο. Η ομάδα του Γκαρσία, ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το 15′ και ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη όταν μετά από σέντρα, ο Διαμαντής πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία του ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι αποτελεί έναν μοναδικό μονόλογο για τον ΟΦΗ που μέσα σε 7 λεπτά πέτυχε ότι δεν είχε καταφέρει στα προηγούμενα παιχνίδια πετυχαίνοντας τρία γκολ. Ο Δέλλας σημάδεψε από το πρώτο λεπτό την αριστερή πλευρά του Πανσερραϊκού όπου ο Γκαρσία έβαλε αριστερό μπακ τον Διαμαντή και ο ΟΦΗ με Λάρσον, Μπάκου έκανε πάρτι!

Στο 27′ ήρθε το 1-0 με τον Μπάκου και τον Ισέκα να συνεργάζονται και τον Βέλγο με ένα καταπληκτικό τελείωμα ν’ ανοίγει το σκορ για τον ΟΦΗ. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-0 με τον Τοράλ να εκτελεί το κόρνερ, η άμυνα του Πανσερραϊκού δεν έδιωξε σωστά την μπάλα που στρώθηκε στον Λαμπρόπουλο στο δεύτερο δοκάρι και με πλασέ σε κενή εστία σκόραρε το δεύτερο φετινό του τέρμα.

Ο ΟΦΗ ήταν ασταμάτητος και στο 33′ ήρθε και το 3-0 όταν ο Μπάκου πήρε την μπάλα από τον Τοράλ, την γύρισε αμέσως στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Ισέκα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδιωξε τα πάντα πάνω από τον ουρανό του “Γεντί Κουλέ”.

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων και στο δεύτερο ημίχρονο επιχείρησε να κάνει διαχείριση με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την κατοχή της μπάλας αλλά να μην απειλούν καθόλου την εστία του Μπάουμαν. Ο τεχνικός του ΟΦΗ πέρασε στο παιχνίδι τον Νέιρα αντί του Τοράλ που είχε μείνει από δυνάμεις.

Ο Πανσερραϊκός είχε την κατοχή της μπάλας δίχως ωστόσο να έχει καμία ευκαιρία με τον ΟΦΗ να κάνει φανερά διαχείριση δυνάμεων θέλοντας να χτυπήσει στην αντεπίθεση και στο 79ο λεπτό ο Μπάκου έβαλε το κερασάκι στην τούρτα σε μια καταπληκτική εμφάνιση όταν βγήκε στην κόντρα, κέρδισε στο σπριντ τον Μπέργκστρομ και με ένα καταπληκτικό σουτ εκτέλεσε τον Χοβάν για το 4-0.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook