ΕΠΣΗ: Πως θα παραλάβουν τα εισιτήρια τους τα σωματεία για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Ένωση με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημερώνει πως τα σωματεία της ΕΠΣΗ θα παραλάβουν τα δωρεάν εισιτήρια τους για το παιχνίδι του “Γεντί Κουλέ”.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ

Η ΕΠΣΗ ενημερώνει τα σωματεία που έχουν δηλώσει ονόματα και ΑΜΚΑ για τα δωρεάν εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-Πανσερραϊκός, προσφορά της ΠΑΕ ΟΦΗ, θα μπορούν να προσέρχονται να τα παραλαμβάνουν μετά τις 14:00 από το γήπεδο του ΟΦΗ και το γραφείο που βρίσκεται δίπλα στην μπουτίκ στη θύρα 9 (δυτικά του γηπέδου).

Για την είσοδο στο γήπεδο ακολουθούνται οι διαδικασίες σύμφωνα με την αθλητική νομοθεσία και είναι απαραίτητο, εκτός από το εισιτήριό τους, να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης) προκειμένου να επιδειχθεί σε περίπτωση ελέγχου από τις αρμόδιες αρχές.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, όποιος εισέλθει στην αθλητική εγκατάσταση χωρίς εισιτήριο (απλό ή διαρκείας), θα τιμωρείται με πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ.

Οι φίλαθλοι που εισέρχονται στην αθλητική εγκατάσταση με εισιτήριο (απλό ή διαρκείας) άλλου καθώς και ο κάτοχος αυτού, θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου και αποκλεισμό έως έξι μηνών από τα γήπεδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook