Με Δέλλα και με τον κόσμο στο πλευρό του για τη νίκη

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό (17:30, Live ΣΠΟΡFM 104,2 – Gentikoule) στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ομάδας και με τον κόσμο στο πλευρό του, που επιστρέφει στο «Γεντί Κουλέ».

Να κάνει ακριβώς αυτό που είχε κάνει στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε με κόσμο θέλει σήμερα ο ΟΦΗ κόντρα στον Πανσερραϊκό, δηλαδή να κερδίσει, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League 1. Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος υποδέχεται την ομάδα των Σερρών στις 17:30 στο πρώτο του παιχνίδι με κόσμο στο «Γεντί Κουλέ» μετά τις 6 Δεκεμβρίου 2023 και θέλει να πάρει το τρίποντο, στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του.

Ο κόσμος έχει δείξει την επιθυμία του να βρεθεί στο γήπεδο, καθώς ήδη έχουν «φύγει» αρκετά εισιτήρια, και όσο πλησιάζει η ώρα του αγώνα αναμένεται να φύγουν ακόμα περισσότερα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Μεγιάδο, ο τραυματίας Μπρεσάν και οι Σωτηρίου, Καλαφάτης, Αδαμάκης, Θεοδοσουλάκης και Σημαντηράκης. Στην αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκαν οι: Μπάουμαν, Χριστογεώργος, Λάρσον, Λουκάο, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Αποστολάκης, Γκλάζερ, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Μπάκου, Ισέκα, Χιμένεθ, Φελίπε, Μοσκέρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook