Δασκαλάκης: “Ο Δέλλας θα αγαπηθεί από τον κόσμο του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΟΦΗ Σήφης Δασκαλάκης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8”.

O Σήφης Δασκαλάκης αναφέρθηκε στην έλευση του Τραϊανού Δέλλα στον ΟΦΗ τονίζοντας μεταξύ των άλλων πως “πιστεύω ότι ο Δέλλας θα αγαπηθεί όπως αγαπήθηκαν και άλλοι Έλληνες από την ομάδα μας, όπως ο Αναστόπουλος και ο Παπαδόπουλος”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σήφης Δασκαλάκης στον ΣΠΟΡ FM 104,2

Για όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα: Δεν ήταν μία ευχάριστη εβδομάδα για όλους στον ΟΦΗ, υπήρχαν εντάσεις, δικαιολογημένες. Έμεινε εκτός στόχων η ομάδα, και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Αλλά έτσι είναι, δεν γίναμε ΟΦΗ για αν παίρνουμε πρωταθλήματα και κύπελλα κάθε χρόνο. Σίγουρα θέλουμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές του παρελθόντος. Κάποια σχόλια που διαβάζω τις τελευταίες μέρες είναι καλό να μην υπάρχουν. Πρέπει να είμαστε διπλά στην ομάδα να την στηρίζουμε, να σωθούμε φέτος και από του χρόνου να τα πάμε καλύτερα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο”.

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: “Έχουμε αποτύχει πολλά συνεχόμενα έτη και δεν έχουμε μπει στην Ευρώπη. Ο κόσμος πιστεύει ότι έχουμε μία καλή ομάδα, και έχουμε όντως μία καλή ομάδα. Πάντα όμως δεν παίζουμε μόνοι μας, υπάρχουν και οι άλλες ομάδες. Ο κόσμος κοιτάζει τα αρνητικά, τα οποία είναι πολλά, αλλά το σημαντικό είναι ότι υπάρχει μία υγεία. Μην τρελαθούμε τελείως, δεν γίνεται ο Μπούσης να μην θέλει να πάει καλά ο ΟΦΗ και η επένδυσή του. Το ίδιο πράγμα θέλουμε να και εμείς οι οπαδοί, και τα άτομα στην διοίκηση”.

Για το τι πήγε λάθος την φετινή σεζόν: “Περίμενα πολλά παραπάνω από το φετινό ρόστερ του ΟΦΗ. Η άποψή μου είναι ότι ο κύριος Νταμπράουσκας είναι ένας πολύ καλός προπονητής, αλλά φάνηκε ότι έχει χάσει κάποια στιγμή τα αποδυτήρια. Όταν ξέρεις ότι το Νέιρα τον γουστάρει όλο το γήπεδο και δεν τον ξεκινάς βασικό σε κανένα παιχνίδι, κάτι γίνεται. Αλλά πιστεύω ότι όλα λύνονται. Η ομάδα καλείται να διαλέξει κάποιες φορές. Πιστεύω ότι είχε χάσει τα αποδυτήρια, ήθελε να είναι πάνω από όλα, το οποίο δεν είναι πάντα καλό. Δεν μου άρεσε η κίνηση που είχε κάνει και μιλούσε με τους οπαδούς μετά από παιχνίδι του ΟΦΗ”.

Για την επιλογή του Τραϊανού Δέλλα: “Πιστεύω ότι μετά τον Νταμπράουσκας ο ΟΦΗ έπρεπε να πάει σε Έλληνα προπονητή, όπως πήγε με τον Δέλλα, για να γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα και να βοηθήσει στην ψυχολογία. Μου αρέσει ο Δέλλας, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, είχαμε παίξει μόνο αντίπαλοι. Αλλά είναι ο άνθρωπος που έστειλε την Ελλάδα στον τελικό του Euro, εμένα αυτό με χαροποιεί. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που ήθελαν τον Παπαδόπουλο. Ο Μπούσης επιλέγει, αυτός βάζει τα λεφτά του. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αρέσει στον κόσμο του ΟΦΗ. Επειδή είναι κουμπάροι; Καλά κάνουν. Όταν ήμουν εγώ ποδοσφαιριστής κάναμε προπονητή τον Γκατούζο επειδή ήταν μεγάλη προσωπικότητα”.

Για το αν υπάρχει ψυχολογικό θέμα στον ΟΦΗ: “Σίγουρα είναι θέμα ψυχολογίας στον ΟΦΗ. Αλλά ίσως είχε κάποια θέματα διαχείρισης ο Πέπε Μελ. Έβαλε τον Αποστολάκη στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναιτωλικό. Εκεί είναι ο στόχος σου, καλά κάνεις και βάζεις το νεαρό παίκτη, και μακάρι να γίνει και σημαία του ΟΦΗ. Αλλά δεν τον βάζεις σε εκείνο το ματς, βάλε τον στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που κακά τα ψέμματα είναι ψιλοχαμένο. Βάλε τον εκεί που δεν έχεις και κάτι να χάσεις, να πάρει τις εμπειρίες του, να παίξει στο καινούριο γήπεδο”.

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό: “Έχω μεγάλη αισιοδοξία για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, στην έδρα μας παίζουμε. Πιστεύω ότι θα αγαπηθεί ο Δέλλας, όπως έχουν αγαπηθεί κι άλλοι Έλληνες από την ομάδα μας, όπως ο Αναστόπουλος και ο Παπαδόπουλος. Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα. Δεν πιστεύω ότι θα κινδυνέψει ο ΟΦΗ. Κερδίζουμε τη Δευτέρα και πάμε παρακάτω”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook