Δύσκολη έξοδος στο Καραϊσκάκη για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (17:30, Live ΣΠΟΡFM 104,2 – Gentikoule) εκτός έδρας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League 1, θέλοντας να παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για το καλύτερο δυνατό αγωνίζεται σήμερα στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League 1. Ο Όμιλος προέρχεται από ένα αρνητικό σερί δύο συνεχόμενων ηττών στο πρωτάθλημα και τεσσάρων σε όλες τις διοργανώσεις και πηγαίνει στον Πειραιά με στόχο να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα… αντιστρέψει την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας.

Σε μία εβδομάδα όπου τα… εξωαγωνιστικά ήταν στο επίκεντρο, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση δύο νέων παικτών με τον Χεσούς Χιμένεθ και τον Λουκάο να γίνονται κάτοικοι Ηρακλείου, και να μπαίνουν μάλιστα στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Τοράλ, Μπρεσάν, o τιμωρημένος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο διεθνής με την Εθνική Νέων, Ηλίας Σημαντηράκης και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Τίτος Κουτεντάκης, Μάνουελ Καλαφάτης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης και Ανδρέας Αδαμάκης.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν αναλυτικά οι: Μπάουμαν, Χριστογεώργος, Λάρσον, Λουκάο, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Τοράρινσον, Αμπάντα, Γαγιέγος, Νέιρα, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Ισέκα, Χιμένεθ, Φελίπε, Μοσκέρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook