Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Κηφισιά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Κηφισιά.

Sdna.gr: Με ένα ιστορικό «διπλό» -το πρώτο της ever στη Super League- η Κηφισιά «καθάρισε» 2-1 τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και ξαναμπήκε στο κόλπο της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

To10.gr: Η Κηφισιά πήρε μεγάλο «διπλό» στην έδρα του ΟΦΗ (2-1) και συνεχίζει την «μάχη» της για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία. Δύο γκολ πέτυχε ο Οζέγκοβιτς (10′, 64′), μείωσε ο Αποστολάκης στο 71′.

Sport24.gr: Η Κηφισιά πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στο Ηράκλειο, επικρατώντας 2-1 του ΟΦΗ παίρνοντας την πρώτη της νίκη για το 2024. Δύο γκολ πέτυχε ο Οζέγκοβιτς (10′, 64′), μείωσε ο Αποστολάκης στο 71′.

Gazzeta.gr: Με δυο γκολ του Όγκνιεν Οζέγκοβιτς (10′, 64′), η Κηφισιά στο ντεμπούτο του Κώστα Μπράτσου πήρε το πρώτο εκτός έδρας τρίποντό της αυξάνοντας τις ελπίδες παραμονής της, ενώ οι Κρητικοί πλέον… προσεγγίζουν επικίνδυνα το χαμηλό στρώμα της βαθμολογίας.

Sport-fm.gr: Στο ντεμπούτο του Κώστα Μπράτσου, η Κηφισιά πήρε σπουδαία νίκη σωτηρίας επί του ΟΦΗ (1-2) στην Κρήτη, ένα τρίποντο με ιστορικό χαρακτήρα, αφού είναι το πρώτο της διπλό σε επίπεδο Super League!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook