Μάνατζερ Μανδά: «Άλλες δύο Ιταλικές ομάδες ενδιαφέρθηκαν, αλλά η Λάτσιο ήταν πιο γρήγορη»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Για την μεταγραφή του Χρήστου Μανδά από τον ΟΦΗ στην Λάτσιο μίλησε ο μάνατζερ του Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο Χρήστος Μανδάς κατάφερε μέσω του ΟΦΗ να πάρει μία μεγάλη μεταγραφή, καταφέρνοντας να βρεθεί στην Λάτσιο και την Serie A. Μιλώντας στην ιστοσελίδα LaLazioriamoNoi.it, ο μάνατζερ του Μανδά, Ντιέγκο Ταβάνο, αναφέρθηκε στο… στόρι της μεταγραφής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι υπήρχαν κι άλλες ομάδες που είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.

Όσα είπε ο Ντιέγκο Ταβάνο:

«Οι διαπραγματεύσεις πήγαν κάπως έτσι: Ήταν ένας παίκτης που ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα την περασμένη σεζόν, και πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του. Υπήρχαν και δύο άλλες Ιταλικές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν, αλλά η Λάτσιο ήταν γρηγορότερη. Ο Χρήστος έφτασε με μεγάλο ενθουσιασμό, και έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του προπονητή κατευθείαν.

Ας θυμηθούμε ότι ήταν να επιστρέψει στον ΟΦΗ με την μορφή δανεισμού, αλλά στην Λάτσιο ήθελαν να τον κρατήσουν. Κατά την διάρκεια έδειξε μερικά στοιχεία εξαιρετικού επιπέδου. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντέρμπι, που δεν ήταν ένα εύκολο ματς, στο οποίο έδειξε ότι ήταν ήρεμος. Τα πήγε καλά με τα πόδια και έκανε εκείνη την απόκρουση στο τέλος. Είναι ένας ώριμος τερματοφύλακας, έτοιμος και με μεγάλη προοπτική».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook