Αποκάλυψη: Πρώτος στόχος του ΟΦΗ ο Ισπανός επιθετικός Χεσούς Χιμένεθ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όπως αποκάλυψε ο Μανώλης Σαρρής στον ΣΠΟΡ FM 104,2 ο 30χρονος επιθετικός που ανήκει στο Dallas είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για την θέση του εξτρέμ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 104,2 στην εκπομπή “Ανατροπή και Πέναλτι” με τους Νίκο Μαρκάκη και Μανώλη Θέμελη, ο Χεσούς Χιμένεθ είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος του ΟΦΗ για τις θέσεις της επίθεσης και αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε από τις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας και η καριέρα του εκτοξεύτηκε το καλοκαίρι του 2018 όταν πήρε μεταγραφή για την Πολωνία και την Γκόρνικ. Στην Γκόρνικ ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον Φεβρουάριο του 2022 πήρε μεταγραφή για το MLS και το Τορόντο ενώ μέχρι τώρα αγωνίζεται στο Ντάλας με το οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024.

Ο Χιμένεθ μπορεί ν’ αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο ως επιθετικός όσο και ως αριστερός εξτρέμ, δύο θέσεις στις οποίες έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε δεκάδες παιχνίδια πετυχαίνοντας αρκετά γκολ και δίνοντας πολλές ασίστ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι στο στόχαστρο του ΟΦΗ το τελευταίο χρονικό διάστημα και γίνεται εδώ και αρκετές ημέρες μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook