Γκόμεζ προς τον κόσμο του ΟΦΗ: “Να μην αφήσει ποτέ μόνη της την ομάδα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης και παλιά μεγάλη δόξα του ΟΦΗ Ρόναλντ Γκόμεζ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στρογγυλή Θεά” του Crete2day. 

O Ρόναλντ Γκόμεζ αναφέρθηκε στην φετινή πορεία του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, σε μια συνέντευξη που ωστόσο περιστράφηκε κυρίως γύρω από την μεγάλη του αγάπη. Τον ΟΦΗ.

Ο Ρόναλντ Γκόμεζ ανέφερε μεταξύ άλλων:

Για το ματς με τον Περαμαϊκό:

«Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Κερδίσαμε 1 – 0, αλλά έπρεπε να κερδίσουμε 5 – 0, ή 6 – 0. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, ενώ ο Περαμαϊκός είχε μόνο μία ευκαιρία σε 95 λεπτά. Παίξαμε πολύ καλά. Το πρόβλημα μας είναι το γκολ. Θα ήθελα να παίξω εγώ, αλλά δεν μπορώ»

Για το αν ο Απόλλωνας θα παραμείνει στην κατηγορία:

«Σίγουρα. Έχουμε πέντε νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι»

Για το τι περιμένει στη συνέχεια:

«Παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που περιμένω είναι να βάζουμε γκολ. Αυτό θέλω να βελτιώσω. Κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Ο κόσμος που βλέπει τα παιχνίδια μας, μού λέει να μπω μέσα για να βάλω εγώ τα γκολ»

Για τον ΟΦΗ και τη φετινή πορεία του στο πρωτάθλημα:

«Παρακολουθώ τον ΟΦΗ, δεν μπορώ να δω όμως όλα τα παιχνίδια του. Αγαπώ πολύ την ομάδα και τον κόσμο της. Πονάμε γιατί χάνει συνέχεια. Ο ΟΦΗ πρέπει να φτιάξει μια ομάδα που οι παίκτες θα πονάνε πιο πολύ τη φανέλα. Που θα ξέρουν τι είναι ο ΟΦΗ. Υπάρχουν παίκτες που δεν παλεύουν στο γήπεδο»

Για το τι σημαίνει ο ΟΦΗ για αυτόν:

«Για μένα ο ΟΦΗ είναι η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Είναι η ομάδα που αγαπάω. Όταν ήμουν στον ΟΦΗ τα έδωσα όλα. Έπαιξα τραυματίας, με πρόβλημα στο γόνατο. Είναι σαν την οικογένεια μου»

Για το πώς υπέγραψε στον ΟΦΗ:

«Ήμουν στη Γουατεμάλα και μου είπαν να πάω στην ομάδα. Πήγα στην Ολλανδία που γινόταν η προετοιμασία, και μου ζήτησαν να παίξω σε τρία φιλικά παιχνίδια, χωρίς να υπογράψω. Έβαλα γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια, όμως μετά ήθελα να φύγω γιατί δεν μου είχαν πει τίποτα. Όταν είπα ότι θα έφευγα μου έφεραν το συμβόλαιο και υπέγραψα. Είχαν φοβηθεί γιατί είχε δείξει ενδιαφέρον η Ρόντα, μια από τις ομάδες που είχαμε παίξει και είχε σκοράρει δύο φορές απέναντι της.

Στην Κρήτη μου άρεσε πολύ. Το γήπεδο, ο κόσμος, και είπα στον εαυτό μου, ότι «εδώ πρέπει να γράψω ιστορία». Ήθελα να παλεύω στο γήπεδο, για τον κόσμο του ΟΦΗ που είναι φανταστικός»

Για τον Ευγένιο Γκέραρντ:

«Ο Γκέραρντ είχε «καλό μάτι» όχι μόνο με μένα αλλά με όλους τους παίκτες που έφερε στον ΟΦΗ. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος και προπονητής. Τον αγαπούσα»

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Ο ΟΦΗ είναι το νούμερο ένα στην καρδιά μου. Καμία ομάδα δεν έχει καλύτερο κόσμο. Ακόμα και όταν δεν πήγαινα καλά με βοηθούσε. Για αυτό τον αγαπώ τόσο»

Για το γκολ που έχει μείνει περισσότερο στη μνήμη του:

«Ένα που μου έχει μείνει είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Όπως επίσης και απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στα μπαράζ της Ρόδου. Μετά που κερδίσαμε, και η ομάδα έμεινε στην κατηγορία ήμουν πολύ χαρούμενος. Δεν αλλάζω αυτό το γκολ, ούτε με αυτό που έβαλα στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στον ΟΦΗ:

«Σίγουρα. Αν παρουσιαστεί μια ευκαιρία. Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα μου. Είμαι επαγγελματίας, αλλά ο ΟΦΗ είναι ο ΟΦΗ»

Για το μήνυμα προς το φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ:

«Δεν πρέπει να αφήνει μόνη της την ομάδα. Να είναι κοντά της και να την βοηθάει σε κάθε παιχνίδι τώρα που θα επιστρέψει στο γήπεδο. Μόνο έτσι μπορεί να κερδίσει ο ΟΦΗ. Με τη βοήθεια του κόσμου»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook