Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΑΕΚ – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ

Sdna.gr: “Ο Εζεκίελ Πόνσε έχει μπει για τα καλά στα… παπούτσια του Λιβάι Γκαρσία και με δύο γκολ επί του ΟΦΗ (3-0) έστειλε την ΑΕΚ στην κορυφή να περιμένει το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ. Το 3ο γκολ ο Φαν Βέερτ”.

To10.gr: “Η ΑΕΚ επικράτησε του ΟΦΗ με 3-0 στην «OPAP Arena», ανέβηκε προσωρινά στη κορυφή της βαθμολογίας και περιμένει το αποτέλεσμα στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού. Παράπονα του ΟΦΗ για τον διαιτητή Παπαπέτρου”.

Sport24.gr: “Ο Εσέκιελ Πόνσε σκόραρε για δεύτερο σερί ματς (αυτή τη φορά δύο γκολ) και η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον ΟΦΗ στην OPAP Arena με τον Φαν Βέερτ να διαμορφώνει το τελικό σκορ και ανέβηκε στην κορυφή και θα περιμένει το ντέρμπι της Τούμπας”.

Gazzeta.gr: “Με δυο θαυμάσια πλασέ από ασίστ του Τσούμπερ (28′) και λάθος του Σωτηρίου (67′), ο Εκι Πόνσε οδήγησε την ΑΕΚ εκ του ασφαλούς στο τρίποντο επί του ΟΦΗ, μόλις μία εβδομάδα μετά από το χατ τρικ του στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου – Ο Φαν Φέερτ στο 90′ + 6′ το τρίτο γκολ”.

Sport-fm.gr: “Με τον Πόνσε να συνεχίζει «καυτός» από το… Περιστέρι με δύο ακόμα γκολ, η ΑΕΚ (εντυπωσιακή στο α’ μέρος, έριξε ταχύτητα στο β’) νίκησε 3-0 τον ΟΦΗ και πάτησε κορυφή. Γκολ και από τον Φαν Βέερτ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook