Αυτοκτονία ΟΦΗ και ήττα στο 93′!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ήταν χείριστος, δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και ηττήθηκε στο 93′ με 2-1.

Ο Πέπε Μελ έδωσε φανέλα βασικού στον Γιάννη Αποστολάκη κάνοντας παράλληλα αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του ΟΦΗ σε σύγκριση με το παιχνίδι πρωταθλήματος. Ο Σωτηρίου ήταν κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Βούρος, Μπρεσσάν, Λαμπρόπουλος, Τοράρινσον, στον άξονα έπαιξαν οι Μεγιάδο, Γαγιέγος, Μπάκιτς και στην επίθεση οι Αποστολάκης, Μοσκέρα, Ντίκο.

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Πετράκης προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα δίνοντας βάρος στο πρωτάθλημα. Και ενώ θα περίμεναν όλοι να είναι ο ΟΦΗ εκείνος που θα πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν τα ηνία του αγώνα με την κατοχή της μπάλας και τους παίκτες του Πέπε Μελ να κάνουν συνεχή λάθη με αποτέλεσμα να την παρακολουθούν και να μην μπορούν ν’ αντιδράσουν.

Ο Παναιτωλικός δεν είχε δημιουργήσει ευκαιρία και για ακόμα μια φορά ο ΟΦΗ δέχτηκε γκολ από πλάγιο άουτ κόντρα στο κόρνερ με τους φιλοξενούμενους να βγάζουν αντεπίθεση και στο 19′ ο Ζοάο Πέδρο σε κενή εστία κέρδισε τον Σωτηρίου κάνοντας το 0-1.

Ο ΟΦΗ ήταν άνευρος, δίχως ένταση στο παιχνίδι του με συνεχή αβίαστα λάθη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δημιουργήσει μια στοιχειώδη ευκαιρία προς την εστία του Στεργιάκη ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά με τον Σωτηρίου να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Ζοάο Πέδρο με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται και τους γηπεδούχους να μην έχουν ούτε μια τελική προς την εστία!

H εικόνα του ΟΦΗ ήταν τόσο κακή στο πρώτο ημίχρονο που υποχρέωσε τον Πέπε Μελ να προχωρήσει σε τρεις αλλαγές στο ημίχρονο βγάζοντας από το γήπεδο Αποστολάκη, Μεγιάδο, Ντίκο και περνώντας στο παιχνίδι Τοράλ, Γκλάζερ, Φελίπε.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όταν οι Τοράλ, Μοσκέρα, Τοράρινσον άλλαξαν την μπάλα ο Ισλανδός έκανε το γύρισμα και ο Μπάκιτς στο 46′ με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Η εικόνα του ΟΦΗ βελτιώθηκε, έγινε περισσότερο πιεστικός με τον Παναιτωλικό να απειλεί με φάουλ του Ντουάρτε που έδιωξε εύκολα σε κόρνερ ο Σωτηρίου. Ο Παναιτωλικός οπισθοχώρησε με τον ΟΦΗ να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο αλλά ήταν εκείνος που έχασε ευκαιρία με το μακρινό σουτ του Ντουάρτε να φεύγει άουτ.

Η κατοχή της μπάλας ήταν υπέρ των γηπεδούχων που δεν μπορούσαν ωστόσο να δημιουργήσουν ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Ο Παναιτωλικός παρέμενε πιο επικίνδυνος με σουτ έξω από την περιοχή του ΟΦΗ ενώ εκείνος δεν μπορούσε να βγάλει ούτε ενέργεια, ούτε ένταση στο παιχνίδι του. Τα χειρότερα δεν είχαν έρθει για τον ΟΦΗ αφού στην τελευταία φάση του αγώνα σε αντεπίθεση ο Καρέλης έκανε το 1-2 δίνοντας τη νίκη στον Παναιτωλικό και βάζει πλέον δύσκολα στην πρόκριση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook