Ανακατεύει την τράπουλα ο Πέπε Μελ με Μπάκιτς, Γαγιέγος στην ενδεκάδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ευτυχής συγκυρία για τον Ισπανό που πέραν του Μπάουμαν δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και κατά συνέπεια του δίνεται η δυνατότητα να κάνει rotation με επιλογές πρώτης γραμμής.

Το γεγονός ότι ο ΟΦΗ, σε περίοδο που δίνει συνεχόμενα παιχνίδια, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα δίνουν την δυνατότητα στον Πέπε Μελ να κάνει rotation και παράλληλα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Μάρκο Μπάκιτς, Βασίλης Λαμπρόπουλος και Φελίπε Γαγιέγος είναι τρεις ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν καθόλου το περασμένο Σάββατο και θεωρείται βέβαιη η παρουσία τους στην αρχική ενδεκάδα του πρώτου προημιτελικού ενώ από εκεί και πέρα αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να πάρει φανέλα βασικού και ο Νουά Ντίκο αντί του Φελίπε που αγωνίστηκε περισσότερο στα τρία προηγούμενα παιχνίδια (κόντρα σε Ατρόμητο, Κηφισιά, Παναιτωλικό).

Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Δημήτρη Σωτηρίου που θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια του ΟΦΗ όπως και του Γκούτι Τοράρινσον με τον Ισλανδό να προέρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook