Να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

O ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες (18:00, Live ΣΠΟΡFM 104,2 – Gentikoule), θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Να το κάνει όπως το… Σάββατο και ακόμα καλύτερα θέλει σήμερα στις 18:00 ο ΟΦΗ, που υποδέχεται τον Παναιτωλικό για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του μία μοναδική ευκαιρία να προχωρήσει στον θεσμό του Κυπέλλου και καλείται να την εκμεταλλευτεί, κάνοντας σήμερα το πρώτο βήμα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το περασμένο Σάββατο ο Όμιλος κέρδισε με 1-0 την ομάδα του Αγρινίου για το πρωτάθλημα και σήμερα θα επιχειρήσει να πάρει σκορ πρόκρισης λίγες ημέρες μετά, ενόψει της ρεβάνς. Εκτός αποστολής έμεινε ο Νόαμ Μπάουμαν, καθώς υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού.

Εκτός έμεινε ο επίσης τραυματίας, Νίκος Χριστογεώργος, και οι Κώστας Γιαννούλης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Αντρέας Καρώ, Τίτος Κουτεντάκης, Νίκος Μαρινάκης, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, Ανδρέας Αδαμάκης και Ηλίας Σημαντηράκης. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέπε Μελ, για πρώτη φορά βρίσκεται ο Μάνουελ Καλαφάτης.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Σωτηρίου, Καλαφάτης, Λάρσον, Αμπάντα, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Μπρεσάν, Αποστολάκης, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Γαγιέγος, Μπάκιτς, Τοράλ, Μπάκου, Ριέρα, Νέιρα, Μοσκέρα, Φελίπε, Ντίκο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook