Ματέους Μπρεσάν: Έβαλε στοιχεία που δεν τα είχε η άμυνα του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βραζιλιάνος στόπερ συστήθηκε με το καλημέρα στο κοινό του ΟΦΗ αφήνοντας τους πάντες με θετικά μηνύματα.

Ο Ματέους Μπρεσάν έκανε ντεμπούτο με την “ασπρόμαυρη” φανέλα και με το καλημέρα κέρδισε τον κόσμο του ΟΦΗ με την μεστή και γεμάτη προσωπικότητα εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός με το πλούσιο βιογραφικό και παρουσία στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ως ποδοσφαιριστής της Γκρέμιο έδωσε στοιχεία στην άμυνα του ΟΦΗ που η αλήθεια είναι ότι δεν τα είχε παρουσιάσει συνολικά στα προηγούμενα παιχνίδια.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που απόρησαν με το γεγονός ότι ο Μπρεσάν τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στο MLS και την Κίνα ξεχνώντας ότι πρόκειται για δύο πρωταθλήματα που οι αποδοχές των ποδοσφαιριστών απογειώνονται σε σχέση με άλλες χώρες.

Κόντρα στους Αγρινιώτες έβγαλε ηρεμία, προσωπικότητα, ταχύτητα σκέψης και αποτελεσματικότητα στην μετάβαση προς το επιθετικό τρίτο του Παναιτωλικού όπως και γρήγορες αποφάσεις στο build up, κάτι που απαιτεί και ο Πέπε Μελ λόγω του τρόπου παιχνιδιού που έχει επιλέξει.

Δεν είναι τυχαία η αναφορά του Ισπανού τεχνικού στην συνέντευξη τύπου για την εμφάνιση του Μπρεσάν λέγοντας πως ο Βραζιλιάνος έκανε ένα τέλοιο παιχνίδι. Στόπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά που μέσα σε όλα υπήρξε και μια εξαιρετική συνεργασία με τον Βούρο παρότι ήταν το πρώτο παιχνίδι που έπαιξαν μαζί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook