Έρχονται μεταγραφές αλλά και αποχωρήσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε διπλό ταμπλό οι τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου αφού θεωρείται βέβαια η μεταγραφική ενίσχυση αλλά και η αποχώρηση ποδοσφαιριστών.

Με τον Ιανουάριο να μπαίνει στο τέλος του, αναμένονται εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα ενόψει της στελέχωσης του ρόστερ του ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Και προφανώς η μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ δεν σταμάτησε στις δύο μεταγραφές αλλά πρόκειται να γίνουν και άλλες προσθήκες. Ο Πέπε Μελ έχοντας ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα σε ότι αφορά την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ισπανός έχει μείνει σε όσα είχε πει μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης τον περασμένο Δεκέμβρη και ήδη κατά τα… 2/3 έχουν γίνει πράξει τα θέλω του (στόπερ, winger).

Με τον ΟΦΗ να έχει πλέον σύμμαχο τον χρόνο του αφού ακολουθούν δύο παιχνίδια όπου δεν θα παίξει ρόλο η περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση του, δεν θα πάρει παίκτη για να… πάρει αλλά στόχος της ομάδας είναι οι προσθήκες που θ’ ακολουθήσουν να είναι ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά και κυρίως θα ανεβάσουν επίπεδο το υπάρχων ρόστερ.

Η περίπτωση απόκτησης ενός ακόμα winger θεωρείται δεδομένη και στον ΟΦΗ έχουν στην λίστα τους παίκτες που πιστεύουν πως θα έρθουν και θα προσθέσουν μεγαλύτερη ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Άλλωστε το ζητούμενο για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ δεν είναι να έρθουν παίκτες για να έρθουν αλλά να προστεθούν κομμάτια του παζλ που θα το ενισχύσουν ακόμα περισσότερο.

Παράλληλα με την υπόθεση του winger, στον ΟΦΗ δουλεύουν ακόμα μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει τόσο ως επιθετικός, όσο και στα άκρα της επίθεσης και μένει να φανεί πότε θα κλείσουν οι υποθέσεις.

Πέραν ωστόσο των μεταγραφών, στον ΟΦΗ έχουν στόχο να προχωρήσουν και σε ελάφρυνση του ρόστερ από ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Πέπε Μελ και δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ισπανού. Σε αυτήν την κατηγορία βρίσκεται ο Ανδρέας Καρώ που από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και μετά έχει φανεί ότι ο Μελ δεν τον υπολογίζει καθόλου και κατά συνέπεια ο Κύπριος στόπερ είναι πολύ πιθανό ν’ αποτελέσει παρελθόν και δεν αποκλείεται και άμεσα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook