Mε άλλο… αέρα πηγαίνει στον αγώνα της Τρίτης (23/1)

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το πολυπόθητο τρίποντο, που αγνοούσε για 11 σερί αγωνιστικές, ήρθε για τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα στο ματς με τον Παναιτωλικό (1-0) στο “Θ. Βαρδινογιάννης” και τώρα στρέφει το βλέμμα στον αγώνα Κυπέλλου με τον ίδιο αντίπαλο στο ίδιο γήπεδο την προσεχή Τρίτη (23/1, 18.00)! 

Έσπασε το… ρόδι ο ΟΦΗ στο ματς με τον Παναιτωλικό (1-0|) για την Σούπερ Λιγκ και με ανεβασμένη την ψυχολογία θέλει να το επαναλάβει στον αγώνα Κυπέλλου με τον ίδιο αντίπαλο ξανά στο Ηράκλειο την προσεχή Τρίτη (23/1, 18.00)!

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη με τον Πέπε Μελ στον πάγκο του, ενώ για πρώτη φορά αγωνιστηκαν και μάλιστα ως βασικοί στο πρωτάθλημα οι Μπάκου και Μπρεσάν.

Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του τον Μπάκτς, που εξέτισε την ποινή του, ενώ μετά το Κύπελλο ο ΟΦΗ αγωνίζεται εκτός έδρας με την ΑΕΚ (28/1, 16.00) για την Σούπερ Λιγκ.

Ο Μπάουμαν αποχώρησε στο ημίχρονο του χθεσινού (20/1) αγώνα με ενοχλήσεις στο γόνατο και η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα.

Όσον αφορά στους Τοράλ και Λουίζ Φελίπε που αμφότεροι έγιναν επίσης αλλαγή στο παιχνίδι φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και αναμένεται να βρίσκονται στην διάθεση του Μελ για τον πρώτο προημιτελικό κόντρα στους Αγρινιώτες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook