Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό.

Sdna.gr: “Αυτή τη φορά το κατάφερε! Μετά από αλλεπάλληλες… αυτοκτονίες, ο ΟΦΗ κράτησε το υπέρ του γκολ και με το 1-0 επί του Παναιτωλικού πανηγύρισε την πρώτη του νίκη από τις 2 Οκτωβρίου”.

To10.gr: “Ήταν 2 Οκτωβρίου 2023 όταν ο ΟΦΗ νικούσε με 2-0 την ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ». Για να έρθει το επόμενο τρίποντο για τους Κρητικούς έπρεπε να περάσουν 3,5 μήνες και 12 παιχνίδια στη Super League, με την ομάδα του Πέπε Μελ να επικρατεί με 1-0 του Παναιτωλικού για τη 19η αγωνιστική και να παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα κόντρα σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους. Παράλληλα, αυτή ήταν και η πρώτη νίκη για τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο των γηπεδούχων”.

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ πήρε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 του Παναιτωλικού για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League και έτσι επέστρεψαν στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από τις 2 Οκτωβρίου, δηλαδή έπειτα από 110 μέρες”.

Gazzeta.gr: “Mατς χωρίς δάφνες ποιότητας στο Ηράκλειο, αλλά με νικητή τον ΟΦΗ. Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φελίπε ήταν αυτό που διαμόρφωσε το 1-0 των Κρητικών κόντρα στο… νωχελικό Παναιτωλικό”.

Sport-fm.gr: “Ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού με την εκτέλεση πέναλτι του Φελίπε, πήρε τη πρώτη του νίκη με τον Πέπε Μελ στον πάγκο, πανηγυρίζοντας για πρώτη φορά μετά τις 2 Οκτωβρίου!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook