Αλλαγές στην 11αδα με Παναιτωλικό: Επιστρέφουν Λαμπρόπουλος, Φελίπε, Τοράλ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πέπε Μελ ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Με τον Ισπανό τεχνικό να μην υπολογίζει μόνο τον τιμωρημένο Μπάκιτς, ο ΟΦΗ ολοκληρώνει το Σάββατο την προετοιμασία του για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στους Αγρινιώτες και δείχνει να έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα.

Εκείνοι που πρόκειται να ξεκινήσουν κόντρα στον Παναιτωλικό προέρχονται από τον βασικό κορμό του αγώνα της Τετάρτης απέναντι στην Κηφισιά ενώ επανέρχονται στην ενδεκάδα εκείνοι που βρέθηκαν στον πάγκο: Λαμπρόπουλος, Λουίζ Φελίπε καθώς και ο Τοράλ που έμεινε εκτός αποστολής για να πάρει ανάσες.

Ο Ισπανός μέσος πρόκειται να πάρει την θέση του τιμωρημένου Μάρκο Μπάκιτς ενώ θα παραμείνουν στην ενδεκάδα οι Γαγιέγος, Γκλάζερ που έχουν κάνει καλό δίδυμο στα προηγούμενα παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον έχει να δούμε αν ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται να ξεκινήσει βασικό τον Μπάκου που παρουσιάζει καλή εικόνα στις προπονήσεις και δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι τον χρησιμοποίησε κόντρα στην Κηφισιά.

Επίσης δεν πρέπει ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μπει, για πρώτη φορά στην αποστολή και ο Μπρεσσάν που μέσα από τα εργομετρικά του δείχνει ότι είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο ώστε να παίξει, εφόσον χρειαστεί κόντρα στον Παναιτωλικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook