Μετά τον Ρούβα και κόντρα στον ΠΟΑ εντυπωσίασε ο Χατζηκοσμάς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό, ο Στέργιος Χατζηκοσμάς πήρε χρόνο συμμετοχής από το Νίκο Αναστόπουλο με τον 20χρονο αμυντικό μέσο να αφήνει άριστες εντυπώσεις.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής (γεν. 18/11/1992) έχει αγωνιστεί με τα “ασπρόμαυρα” στα φιλικά παιχνίδια κόντρα στον Ρούβα και τον ΠΟΑ σπέρνοντας χαμόγελα με την παρουσία του στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ. Ο Χατζηκοσμάς βρίσκεται στο Ηράκλειο από την Τρίτη και αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Ρούβα όπου πήρε το “οκ” από την τεχνική ηγεσία της ομάδας για να παραμείνει στην Κρήτη παίζοντας και στο φιλικό με αντίπαλο την ομάδα του Ατσαλένιου.

Ο Χατζηκοσμάς αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Διαγόρα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League παίζοντας σε 15 παιχνίδια βασικός και παρά το νεαρό της ηλικίας του εντυπωσίασε με τα τρεξίματα του και την ωριμότητα στο παιχνίδι του.

Η… μοίρα πάντως τον φέρνει απέναντι στον ΟΦΗ όπου πέτυχε το πρώτο του γκολ ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στα περσινά πλέι – οφ ενώ και σήμερα πέτυχε το ένα από τα τέσσερα γκολ στο 4-0 επί του ΠΟΑ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook