Κομβικό παιχνίδι με την Κηφισιά – Θα τα δώσει όλα για την πρόκριση

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κηφισιά (17:00, Live ΣΠΟΡFM 104,2 – Gentikoule) με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΟΦΗ δίνει σήμερα ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την φετινή σεζόν καθώς αντιμετωπίζει την Κηφισιά εκτός έδρας στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Όμιλος έχει επικρατήσει 3-1 στο πρώτο παιχνίδι και θέλει να διατηρήσει το προβάδισμά του για να βρεθεί εκείνος στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, εκεί όπου περιμένει ο Παναιτωλικός ή η Athens Kallithea.

Το παιχνίδι είναι πιο σημαντικό από ότι φαίνεται για τον ΟΦΗ, που δείχνει ότι έχει χάσει τον στόχο της εξάδας στο πρωτάθλημα και θέλει να κυνηγήσει τον στόχο της διάκρισης στο Κύπελλο. Στα αγωνιστικά, ο Μακάνα Μπακού μπήκε στην αποστολή, ενώ εκτός έμεινε ο Τζον Τοράλ για λόγους διαχείρισης. Παράλληλα, εκτός αποστολής έμειναν οι Χριστογεώργος, Γιαννούλης, Καρώ, Κουτεντάκης, Μαρινάκης, Μπρεσάν, Αδαμάκης, Καλαφάτης και Σημαντηράκης

O Πέπε Μελ επέλεξε για την 20μελή αποστολή τους: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Λάρσον, Αμπάντα, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Βούρο, Πασαλίδη, Αποστολάκη, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Γαγιέγος, Μπάκιτς, Μπακού, Ριέρα, Νέιρα, Μοσκέρα, Θεοδοσουλάκη, Φελίπε και Ντίκο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook