Τι λέει η ΚΕΔ για το γκολ του Λαμπρόπουλου: Κανένα οφσάιντ, σωστά μέτρησε

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σωστά καταμετρήθηκε το γκολ του ΟΦΗ κόντρα στον Ατρόμητο, σύμφωνα και με την άποψη της ΚΕΔ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA.

Αρκετή σκόνη σήκωσε μία φάση στο σαββατιάτικο παιχνίδι του Περιστερίου, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί έκαναν το 0-1 στο 81′ με τον Λαμπρόπουλο, αλλά οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, καθώς ο Ντίκο βρισκόταν πίσω και δεξιά από τον Τσιντώτα τη στιγμή που έγινε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Μάλιστα ο διαιτητής Πολυχρόνης κλήθηκε από το VAR (Γκορτσίλας) για να εξετάσει τη φάση και να δει αν πράγματι επηρεάζει τον πορτιέρο του Ατρομήτου ο παίκτης του ΟΦΗ, κρίνοντας ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο κι ως εκ τούτου ορθώς μέτρησε το γκολ των φιλοξενούμενων.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι αυτή είναι η άποψη και της ΚΕΔ, εκτιμώντας ότι τα πάντα συνέβησαν σωστά. Αφενός ήταν ορθή η κλήση του διαιτητή για on field review κι αφετέρου σωστά μέτρησε το γκολ, καθώς η αρχική κίνηση του Τσιντώντα ήταν αντίθετη προς την μπάλα και δεν τον επηρέασε σε καμία περίπτωση ο Ντίκο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συγκεκριμένη φάση σχολιάστηκε ακόμα και από τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αναφέροντας πως: «Κερδίσαμε τον τίτλο στον αγωνιστικό χώρο και αυτό δεν μπορεί κανείς να μας το στερήσει. Μας πήραν τον τίτλο. Το γκολ ήταν καθαρό και θα μας έδινε τον τίτλο, όπως και το γκολ του ΟΦΗ ήταν καθαρό και κανονικό. Στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που φέρνουν αδικίες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook