Προσπαθεί να συνέλθει από το… σοκ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ απείχε μερικά δευτερόλπετα από το να σπάσει επιτέλους την… κατάρα των τελευταίων αγωνιστικών χωρίς νίκη, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο φινάλε από τον Ατρόμητο (1-1) συμπληρώνοντας 11 συνεχόμενα ματς δίχως τρίποντο!

Ακόμα προσπαθεί να συνέλθει ο ΟΦΗ από την… “μαχαιριά” του Βαλένσια σο 98΄της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπου άξιζε την νίκη, αλλά αυτή τελικά δεν ήρθε για ενδέκατο συνεχόμενο αγώνα!

Το.. σοκ είναι δεδομένο, αφού η κρητική ομάδα βρέθηκε από τον… Παράδεισο στην… Κόλαση, όμως θα πρέπει να.. σηκώσει κεφάλι και να κοιτάξει τη δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μην ξεχνάμε οτι την Τετάρτη (17/1, 17.00) αακολουθεί η ρεβάνς με την Κηφισιά (3-1), ενώ το Σάββατο (20/1, 20.00) υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την Σούπερ Λιγκ. 

Η αποστολή επέστρεψε στο Ηράκλειο (αν και παίζει ξανά στην Αθηνα σε τρεις μέρες) και σήμερα (14/1) έχει δοθεί ρεπό. Επόμενη προπόνηση θα γίνει την Δευτέρα (15/1) στις 15.30.

Εντωμεταξύ, σήμερα αναμένεται να έρθει στην πόλη μας ο Μακάνα Μπακού, ώστε αύριο να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook