Μελ: “Οι παίκτες μου είδαν ότι φως στο τούνελ – Υπάρχει πίεση”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι δήλωσε ο Πέπε Μελ στην συνέντευξη τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός

Για το αν πιστεύει ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση επί ημερών του: “Όχι, πιστεύω πως στο παιχνίδι με την Λαμία παίξαμε πάρα πολύ καλά για 60 λεπτά και σήμερα πάλι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά τις χάσαμε”.

Για το αν το πρόβλημα του ΟΦΗ είναι αγωνιστικό ή ψυχολογικό: “Πιστεύω πως το πρόβλημα είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρουμε και σε τέτοια ματς πρέπει να πετύχεις γκολ. Είναι απίστευτο, για παράδειγμα, ότι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής όπως ο Μπάκιτς που χάνει αυτήν την ευκαιρία”.

Για το αν υποστήριζε πριν το ματς ότι θα ήταν ευχαριστημένος με την ισοπαλία: “Ποτέ, ποτέ δεν ειμαι ευχαριστημένος με έναν βαθμό, είμαι επαγγελματίας προπονητής και πάντα πάλευω για την κατάκτηση της νίκης”.

Για το ότι ο ΟΦΗ οπισθοχώρησε στα τελευταία οφείλεται στο ότι δεν έχει κερδίσει για καιρό: “Ναι, συμφωνώ. Επειδή έχουμε να κερδίσουμε αρκετό καιρό και βλέπαμε κοντά στο φως του τούνελ στο τέλος, οι παίκτες ήταν ιδιαίτερα αγχωμένοι”.

Για το ότι στην βαθμολογία όλες οι ομάδες είναι κοντά στην βαθμολογία και ποιος είναι ο στόχος του ΟΦΗ: “Ο επόμενος στόχος μας πάντα είναι το επόμενο παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι που έχουμε είναι την Τετάρτη και πως θα το κερδίσουμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook