Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Ατρόμητος – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τoν Ατρόμητο.

Sdna.gr: “Ο ΟΦΗ φαινόταν ότι θα έπαιρνε το πρώτο «διπλό» της σεζόν με το γκολ του Λαμπρόπουλου στο 81′, όμως αυτό του Βαλένσια στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, κράτησε τον τρομερό Ατρόμητο του Ίλιτς αήττητο εντός έδρας φέτος και συνολικά για 12ο ματς με τον Σέρβο στον πάγκο του”.

To10.gr: “Έπειτα από ένα τρομερό τελευταίο δεκάλεπτο στο οποίο σημειώθηκαν δύο γκολ Ατρόμητος και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague. Δέκα ματς αήττητος ο Ατρόμητος. Ισάριθμα χωρίς νίκη οι Κρητικοί”.

Sport24.gr: “Το παιχνίδι στο Περιστέρι δεν είχε νικητή, με τον Βαλένσια στο 90+8′ να ισοφαρίζει σε 1-1 για τον Ατρόμητο κόντρα στον ΟΦΗ για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League”.

Gazzeta.gr: “Ό,τι δεν έγινε σε 80′, συνέβη στο φινάλε στο Περιστέρι. Ο ΟΦΗ με το… περιπετειώδες γκολ του Λαμπρόπουλου (με την συνδρομή του VAR) ήταν αγκαλιά με το σπουδαίο διπλό, όμως στο 90+8′ o Βαλένσια… λύτρωσε τον Ατρόμητο και έσωσε τον βαθμό (1-1) και τον έστειλε εξάδα”.

Sport-fm.gr: “Ο ΟΦΗ ήταν συνολικά καλύτερος, βρήκε το γκολ που δικαιούνταν με τον Λαμπρόπουλο, αλλά ο επτάψυχος Ατρόμητος με γκολ του Βαλένσια στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε σημαντικό βαθμό (1-1)”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook