Κλείνει ο Μπρεσάν – Έρχεται και υπογράφει

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός πρόκειται ν’ αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του ΟΦΗ.

Έστω και με καθυστέρηση, ο ΟΦΗ κλείνει άμεσα και γρήγορα τα μεταγραφικά του μέτωπα και ο Μπρεσάν πρόκειται να γίνει ποδοσφαιριστής της ομάδας. Όπως αποκάλυψε το Gentikoule το βράδυ της Παρασκευής, ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός βρισκόταν εδώ και καιρό στην κορυφή της λίστας του ΟΦΗ και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται προ των πυλών της ομάδας.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός που παρά τα 31 του χρόνια διαθέτει μεγάλη εμπειρία, προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με 26 συμμετοχές στην Κίνα εκ των οποίων στις 24 έπαιξε και τα 90 λεπτά, υπήρξε συμπαίκτης και με τον Σαντιάγκο Μοσκέρα στο MLS και το Dallas.

Οι τελευταίες πληροφορίες πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις ακόμα και εντός του Σαββατοκύριακου ώστε ο ποδοσφαιριστής να έρθει στο Ηράκλειο, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ θέτοντας τον εαυτό του άμεσα στην διάθεση του Πέπε Μελ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook