Μακάνα Μπακού: Ο εκλεκτός του ΟΦΗ για την θέση του εξτρέμ!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ βρήκε τον εκλεκτό για την θέση του εξτρέμ και συμφώνησε με την Λέγκια Βαρσοβίας για τον δανεισμό του Μακάνα Μπακού ο οποίος έρχεται στο Ηράκλειο για να ανακοινωθεί

Την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Λέγκια Βαρσοβίας για τον δανεισμό του Μακάνα Μπακού. Ο Γερμανός εξτρέμ είναι 25 ετών (γεννημένος στις 8 Απριλίου 1998), δεξιοπόδαρος και έχει ύψος 1.77μ.. Την φετινή σεζόν μετράει 7 συμμετοχές και 1 γκολ με την φανέλα της Λέγκια Βαρσοβίας στο πρωτάθλημα Πολωνίας.

Ο Πέπε Μελ είναι γνωστό ότι ζήτησε παίκτη στην θέση του εξτρέμ και ο Μπακού είναι ο εκλεκτός, έχοντας συμφωνήσει με τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Μεταξύ άλλων, ο παίκτης με καταγωγή από το Κονγκό έχει αγωνιστεί σε Γερμανία, Τουρκία και Πολωνία, παίρνοντας μεταγραφή για την Λέγκια από την Γκέζτεπε.

Με την απόκτηση του Μακάνα Μπακού, ο ΟΦΗ κλείνει μία εκκρεμότητα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Γερμανός αναμένεται στο Ηράκλειο την Κυριακή (14/01) καιτην Δευτέρα (15/01) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ΟΦΗ είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετές ημέρες με τον ποδοσφαιριστή, όμως την Παρασκευή (12/01) ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook