Αποθέωση από τα Ιταλικά ΜΜΕ για τον Μανδά: Του δίνουν την κορυφαία βαθμολογία από κάθε άλλον παίκτη της Λάτσιο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα του ντέρμπι της “Αιώνιας Πόλης”, ο Χρήστος Μανδάς έχει πάρει την κορυφαία βαθμολογία μεταξύ των συμπαικτών του στην Λάτσιο.

H ιστοσελίδα calciomercato.com, του έχει βάλει μάλιστα την μεγαλύτερη βαθμολογία από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή της Λάτσιο που αγωνίστηκε κόντρα στην Ρόμα. Οι Ιταλοί τον έχουν βαθμολογήσει με 7 και αναφέρουν στην ατομική κριτική του πρώην γκολκίπερ του ΟΦΗ: “Δεν έτρεμε καθόλου παρά το ντεμπούτο του σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Έσωσε τη νίκη ενώ απέμεναν λίγα λεπτά με την μεγάλη διπλή επέμβαση που έκανε στις προσπάθειες των Μπελότι και Πελεγκρίνι”.

Η ιστοσελίδα lazionews που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Λάτσιο τον βαθμολογεί με 7,5 (!), όσο και τον χρυσό σκόρερ της ομάδας του, Ζακάνι και αναφέρει στην ατομική κριτική: “Βρέθηκε να δίνει εξετάσεις από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στο Πανεπιστήμιο αλλά ήταν εκπληκτικά προετοιμασμένος. Παρότι είχε μπροστά του δύο πραγματικούς καθηγητές της επίθεσης όπως οι Ντιμπάλα και Λουκάκου, εκείνος δεν φάνηκε καθόλου επηρεασμένος. Με καταπληκτική επέμβαση απέτρεψε την ισοφάριση στις προσπάθειες των Μπελότι και Πελεγκρίνι ενώ κέρδισε και το φάουλ στο τέλος. Συγχαρητήρια και καλώς όρισες””.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook