Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Λαμία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Λαμία.

Sdna.gr: “Για 10ο σερί παιχνίδι ο ΟΦΗ έμεινε μακριά από τη νίκη, πήρε όμως έναν βαθμό (1-1), τον πρώτο του Πέπε Μελ από την ημέρα που ήρθε στην Κρήτη, απέναντι στη ψυχωμένη Λαμία που προηγήθηκε με τον Ακούνια (ισοφάρισε ο Νέιρα με πέναλτι) και είχε ευκαιρίες για να φύγει και με το διπλό”.

To10.gr: “Ούτε τώρα νίκη ο ΟΦΗ! Οι Κρητικοί έμειναν στο 1-1 με τη Λαμία στο «Γεντί Κουλέ» στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Super League και αγνοούν το τρίποντο στο πρωτάθλημα εδώ και τρεις μήνες. Από την άλλη, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, έχασε την ευκαιρία να πιάσει και πάλι εξάδα, μένοντας στο -2 από τον Αστέρα Τρίπολης”.

Sport24.gr: “Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και τη Λαμία για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Νέιρα (38′) να απαντάει στο γκολ του Ακούνια (3′). Στο -2 από την εξάδα οι Φθιώτες, ξανά χωρίς νίκη οι Κρητικοί”.

Gazzeta.gr: “H Λαμία προηγήθηκε μόλις στο 3′ με γκολ του Ακούνια, ο ΟΦΗ ισοφάρισε με πέναλτι του Νέιρα στο 38′, αλλά έμεινε για δέκατο σερί ματς χωρίς νίκη και απομακρύνθηκε πάρα πολύ, πιθανώς και οριστικά, από την πρώτη εξάδα”.

Sport-fm.gr: “ΟΦΗ και Λαμία έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους Κρητικούς να παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα από τις αρχές Οκτωβρίου και με την φορτσάτη Λαμία να φεύγει αήττητη από τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι της”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook