“Φουλάρει” και για στόπερ ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πέραν του εξτρέμ που θεωρείται δεδομένη η πρώτη προσθήκη, στον ΟΦΗ έχουν εντοπίσει και τον παίκτη που θα έρθει για ενίσχυση του κέντρου της άμυνας.

Ο ΟΦΗ κινείται άμεσα για την μεταγραφική του ενίσχυση και όπως γράψαμε τις προηγούμενες ημέρες, η πρώτη μεταγραφή βρίσκεται προ των πυλών με έναν εξτρέμ να έχει κλείσει και ν’ απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Το όνομα του, προσώρας δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ πρόκειται ν’ αποκτηθεί και ένας ακόμα εξτρέμ.

Ο Πέπε Μελ είχε ζητήσει μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την απόκτηση και ενός κεντρικού αμυντικού με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν πως ο ΟΦΗ έχει βρει τον παίκτη που συγκεντρώνει τα “θέλω” του Ισπανού τεχνικού και δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις ακόμα και άμεσα

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή και με τον κεντρικό αμυντικό προκειμένου η μεταγραφή να ολοκληρωθεί σύντομα και να τεθεί άμεσα στην διάθεση του Πέπε Μελ και όλα δείχνουν πως αυτή η εβδομάδα, θα είναι εβδομάδα ανακοινώσεων και μεταγραφικών ενισχύσεων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook