Κοντά στην πρώτη του μεταγραφή ο ΟΦΗ – Πάει και για δεύτερο εξτρέμ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, o ΟΦΗ είναι πολύ κοντά στην πρώτη μεταγραφή του 2024 στην θέση του εξτρέμ ενώ πρόκειται να γίνει ακόμα μια προσθήκη στα άκρα της επίθεσης.

Στην κορύφωση τους βρίσκονται οι διαδικασίες στον ΟΦΗ για την επικείμενη μεταγραφική του ενίσχυση και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, είναι θέμα ημερών πλέον για να γίνει γνωστή η πρώτη προσθήκη. Ο ΟΦΗ έτσι και αλλιώς είχε θέσει ως προτεραιότητα την μεταγραφική του ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ και από εκεί θα ξεκινήσουν οι προσθήκες.

Μάλιστα ο παίκτης που βρίσκεται πολύ κοντά στον ΟΦΗ αγωνίζεται σε θέση του εξτρέμ, τον γνωρίζει ο Πέπε Μελ και πρόκειται για παίκτη που είναι στην λίστα του Ισπανού προπονητή και με αυτόν θα ξεκινήσουν οι μεταγραφές.

Παράλληλα όμως ο ΟΦΗ κινείται για την απόκτηση και δεύτερου εξτρέμ με τον Πέπε Μελ να εστιάζει εκεί την μεγαλύτερη μεταγραφική ανάγκη της ομάδας. Το όνομα του Μο Ντάουντα συνεχίζει να βρίσκεται μέσα στις επιλογές του Πέπε Μελ, όπως είχαμε γράψει και πριν από μερικές ημέρες καθώς ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί ότι ο Γκανέζος ταιριάζει στην φιλοσοφία της ομάδας.

Το σίγουρο είναι πως οι πρώτες προσθήκες του ΟΦΗ θα είναι στις θέσεις των εξτρέμ και έπεται και συνέχεια προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook