Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ.

Sdna.gr: “Αν και έχασε δύο πέναλτι (!), όταν πατάει «γκάζι», ο ΠΑΟΚ είναι ασταμάτητος! Έκλεισε ξανά ματς με τεσσάρα, με τον ΟΦΗ να είναι το νέο του «θύμα», έχοντας σε δαιμονιώδη κατάσταση τον Ντεσπόντοφ (τρεις ασίστ, ένα γκολ). «Σεφτέ» από τον Μάρκος Αντόνιο στο 4-0 του Δικεφάλου!”

To10.gr: “Με μία εξαιρετική εμφάνιση ο ΠΑΟΚ διέλυσε τον ΟΦΗ με 4-0, έφτασε τις 7 σερί νίκες στη Superleague και παραμένει μόνος πρώτος στη Superleague – Σκόρερ για τον «Δικέφαλο» ο μαγικός Ντεσπόντοφ (39′) που είχε και τρεις ασίστ δοκάρι και οι Μπάμπα (41′), Μάρκος Αντόνιο (89′) και Τόμας (90+2′)”

Sport24.gr: “Σούπερ ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ το 2024, επικρατώντας 4-0 του ΟΦΗ στην Τούμπα για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (39′ Ντεσπόντοβ, 31′ Μπάμπα, 89′ Αντόνιο, 90+3′ Τόμας) και τρεις ασίστ Ντεσπόντοβ”.

Gazzeta.gr: “Με δύο γκολ και δύο χαμένα (!!!) πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο και δύο ακόμη τέρματα στο φινάλε του αγώνα ο ΠΑΟΚ… καθάρισε εύκολα τον ΟΦΗ (4-0) και παρέμεινε για μια ακόμη αγωνιστική μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. Μαγεία από Ντεσπόντοφ με γκολ, τρεις ασίστ και δοκάρι. Μπάμπα, Μάρκος Αντόνιο, Μπράντον τα άλλα γκολ, οι Σβαμπ, Σαμάτα έχασαν τα πέναλτι με τον Μπάουμαν να λέει… όχι!”

Sport-fm.gr: “Ο ΠΑΟΚ μέσα σε ένα δίλεπτο (39′-41′) βρήκε δυο γκολ με πρωταγωνιστή τον Μπάμπα, πέτυχε άλλα δυο στο τέλος και νίκησε τον ΟΦΗ με 4-0, παίρνοντας ένα ακόμη «τρίποντο» και παραμένει μόνος στην κορυφή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook