Συγχαρητήρια Μπιτσαξή σε Ξημέρη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η χθεσινή καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν 7.500 φίλαθλοι του ΟΦΗ είχε ως αποτέλεσμα να τηλεφωνήσει ο Παναγιώτης Μπιτσαξής στον Βασίλη Ξημέρη και να του δώσει συγχαρητήρια.

Τα μαθήματα συμπεριφοράς που έδειξαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι που είχε χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου κατέδειξαν και το επίπεδο του κόσμου της ομάδας. Άλλωστε, όταν βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου σε κάθε γήπεδο γίνονται συνεχώς επεισόδια και στο Ηράκλειο οι φίλαθλοι του ΟΦΗ φρόντισαν να στείλουν μηνύματα σε όλη την Ελλάδα με την άψογη συμπεριφορά τους τότε μπορούμε να συζητάμε για τις… νίκες που πέτυχε χθες ο ΟΦΗ.

Μια από αυτές ήταν και η αναγνώριση από την πλευρά της πολιτείας. Ο ΓΓΑ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ όπου του εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ με τον Βασίλη Ξημέρη να παραπέμπει τον Παναγιώτη Μπιτσαξή στις… εικόνες από την τηλεόραση και τα στιγμιότυπα από το παιχνίδι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook