ΟΦΗ: Πλάνα με 4-2-3-1 και Μεγιάδο, Μπάκιτς ως δίδυμο στα χαφ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε στην Θεσσαλονίκη με τον Πέπε Μελ να έχει καταλήξει στα πλάνα του για την αρχική ενδεκάδα.

Ο ΟΦΗ το απόγευμα της Τετάρτης έχει δύσκολο έργο απέναντι στον ΠΑΟΚ με τον Ισπανό τεχνικό να προσανατολίζεται σε διάταξη με δύο κεντρικά χαφ, πριν από εκείνον που θα παίξει στην θέση “10”. Ο τραυματισμός του Νταν Γκλάζερ χάλασε τα σχέδια του Ισπανού προπονητή αφού έδειχνε στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών πως ο Ισραηλινός και ο Μεγιάδο θα έπαιζαν μαζί στον άξονα. Ωστόσο η ατυχία με τον Νταν Γκλάζερ άλλαξε τα πλάνα του Πέπε Μελ και όλα δείχνουν πως παρτενέρ του Αργεντινού στην μεσαία γραμμή θα είναι ο Μάρκο Μπάκιτς που ήδη νιώθει καλύτερα και πιο έτοιμος ώστε να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα για πρώτη φορά έπειτα από δύο ολόκληρους μήνες και συγκεκριμένα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, στο 4-2-3-1 του Πέπε Μελ αναμένεται να υπάρχουν αλλαγές σε πρόσωπα – σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και από ότι φαίνεται μια εξ’ αυτών θα είναι και ο Σαντιάγκο Μοσκέρα που δεν πρόκειται να ξεκινήσει βασικός. Σε ότι έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Πραξιτέλη Βούρου στο κέντρο της άμυνας, Πασαλίδης και Λαμπρόπουλος έχουν ίδιες πιθανότητες για να ξεκινήσουν βασικοί ενώ θα παραμείνουν οι Λάρσον, Τοράρινσον.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook