Με Μπούση στις εξέδρες της Τούμπας ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ επιστρέφει στην Ελλάδα και θα ταξιδέψει αμέσως για Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια όπου ο Μιχάλης Μπούσης συνήθιζε να βρίσκεται στο Ηράκλειο Οκτώβρη με Νοέμβρη, οι ανειλημμένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να ταξιδέψει για την Ελλάδα πριν τον Δεκέμβριο όπου και βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες του 2023.

Πλέον μετά την παρουσία του στο εξωτερικό όπου πέρασε λίγες ημέρες με την οικογένεια του, ο Μιχάλης Μπούσης επιστρέφει στην Ελλάδα και μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη όπου θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μιχάλης Μπούσης αναμένεται να μείνει στην Ελλάδα για αρκετό χρονικό διάστημα και βέβαια θα βρίσκεται στο Ηράκλειο και την ερχόμενη Δευτέρα όπου ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει στο “Γεντί Κουλέ” την ομάδα της Λαμίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook