Video | Θεοδοσουλάκης: “Επιστρέφω πιο δυνατός και με αυτοπεποίθηση”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης δηλώνει ξανά “παρών”, μετά από τον τραυματισμό του τον περασμένο Μάιο και μιλώντας στην κάμερα του ΟΦΗ TV αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τον έκαναν να επιστρέψει πιο δυνατός.

Ο νεαρός επιθετικός της κρητικής ομάδας αναφέρεται και στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Το 2024 μπαίνει για εμένα με τον καλύτερο τρόπο, επιστρέφω στα γήπεδα μετά από περίπου εννέα μήνες. Νιώθω πολύ δυνατός, γεμάτος αυτοπεποίθηση, ώστε να καταφέρω να δείξω αρκετά πράγματα στο γήπεδο. Το διάστημα που πέρασε ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά ποτέ δεν τα παράτησα.

Προσπαθούσα καθημερινά όσο μπορούσα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να πετύχω τον στόχο μου να γυρίσω όσο πιο δυνατός μπορώ, ήταν σίγουρα ένα δύσκολο διάστημα, έβλεπα για επτά μήνες την προπόνηση απ’ έξω. Πάντα στο μυαλό μου ήταν το πότε θα γυρίσω στην προπόνηση για να ξαναπαίξω το παιχνίδι που αγαπώ» είπε αρχικά ο νεαρός παίκτης του ΟΦΗ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ψυχολογία του, λέγοντας: «Η ψυχολογία μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό μπορεί να επηρεάσει κάποιους αθλητές, εμένα πιστεύω δεν με επηρέασε. Σε αυτό με βοήθησε πολύ η οικογένειά μου, διότι συζητώντας συνέχεια, βρήκαμε τα θετικά σε όλο αυτό το κομμάτι και να έχω ανεβασμένη ψυχολογία».

Τέλος, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας επηρεάσει, πρέπει να πάμε αύριο στο γήπεδο, να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και γιατί όχι να πάρουμε και ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δείτε το video:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook