Ξανά σε διοίκηση πρωτοδικείου ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στη σύσκεψη που έγινε αργά το βράδυ της Τετάρτης τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής επέμεναν στις παραιτήσεις τους και έτσι η ομάδα οδηγείται ξανά σε διοίκηση πρωτοδικείου.

Αυτό σημαίνει ότι αποκλείεται η διεξαγωγή επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης και έτσι μέσα σε τρείς μέρες ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, που είναι και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας έχοντας το 20% θα οδηγήσει την ομάδα ξανά στο Πρωτοδικείο για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης.

Μέσα απο τις διοικητικές ζυμώσεις που θα γίνουν θα επιχειρηθεί να επιλεγεί ένα διοικητικό σχήμα, που θα αναλάβει τις τύχες του ΟΦΗ σε μια απο τις πιο κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του. Προϋπόθεση είναι οι άνθρωποι που θα μπουν να μπορούν να καταβάλουν άμεσα ένα ποσό που θα ξεπερνά τις 300.000 ευρώ, έτσι ώστε να καλυφθούν οι άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας.

Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, που έγινε την Τετάρτη στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ στο ΒΑΚ εξελίχθηκε σε παρωδία,  δίχως αποτέλεσμα και διεκόπη, μετά απο περίπου 3 ώρες, προκειμένου να συνεχιστεί μετά από 10 μέρες. Τελικά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να γίνεται με την ομάδα να πηγαίνει σε προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου μέχρι να οριστεί νέα Γ.Σ. και να υπάρξει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο ώστε να προκύψει κάποια διοίκηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook