Ομιλία – έκπληξη του Βεζυρίδη / “Για 1 φορά αναλάβετε τις ευθύνες σας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την δική της, ξεχωριστή, σημασία είχε η ομιλία του Πολυχρόνη Βεζυρίδη που εκπροσωπώντας όλους τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ βρέθηκε στην Γ.Σ. ζητώντας να βρεθεί λύση για το καλό της ομάδας.

Ο 38χρονος γκολκίπερ του ΟΦΗ τόνισε ότι όλοι οι παίκτες περιμένουν να προκύψει ένα αποτέλεσμα από την σημερινή Γ.Σ. καθώς έχουν θέσει ως προτεραιότητα τους την παραμονή στο Ηράκλειο παρά την παρουσία καλύτερων προτάσεων.

Χαρακτηριστικά, ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης είπε

“Το λέω εγώ γιατί έχουμε ματώσει για την ομάδα και δεν πιστεύαμε ότι θα φτάναμε εδω με τα όσα έχουμε πετύχει τα προηγούμενα χρόνια. Ελπίζω για 1 φορά να δείξετε υπευθυνότητα και να αναλάβετε τις ευθύνες σας”.

“Εκπροσωπώ όλους τους παίκτες. Θέλω να εξηγήσω το τι συνεβαινε το τελευταίο διάστημα. Ακούγαμε συνεχώς υποσχέσεις όμως χρήματα δεν έρχονταν ποτέ. Δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ομάδα και για αυτόν τον λόγο κάναμε υπομονή. Όπως εμείς στο γήπεδο αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, παρακαλάμε όλους τους κύριους που είναι εδώ να κάνουν το ίδιο”.

“Αν και έχουν καλύτερες προτάσεις από άλλες ομάδες, η πρώτη ομάδα που έχουν στο μυαλό τους είναι ο ΟΦΗ. Δεν μιλάω για εμένα. Εγώ μπορεί να είμαι, μπορεί να μην είμαι”.

“Εκμεταλλεύονταν όλοι το φιλότιμο μας και την αγάπη μας για την ομάδα. Το ότι δεν υπάρχουν άλλες προσφυγές είναι ότι τα παιδιά περιμένουν πολλά από την σημερινή Γ.Σ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook