Ένταση με Βασίλη Ξημέρη για τις 87.500 ευρώ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τον… λόγο από τον Βασίλη Ξημέρη ζήτησαν οι μέτοχοι του ΟΦΗ για το γεγονός ότι πριν από δύο εβδομάδες εισέπραξε το ποσό των 80 χιλ. ευρώ για λογαριασμό του Ερασιτέχνη ως οφειλή της ΠΑΕ.

Όσα είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

“Αν νομίζετε ότι το πρόβλημα της ΠΑΕ το δημιούργησε ο Ερασιτέχνης, τότε ή κάνω λάθος εγώ ή όλοι εμείς που είμαστε στον Ερασιτέχνη”.

“Επί προεδρίας του Νίκου Μαχλά δόθηκε στον Ερασιτέχνη 41.500 ευρώ και μια επιταγή που θα εισπραχθεί στις 31/5”.

“Είναι γραμμένα στον Ερασιτέχνη πόσο έχει ματώσει η δική μου τσέπη. Αν νομίζετε ότι τα λεφτά που πήρε ο Ερασιτέχνης είναι παρά πολλά για 3 χρόνια ας σκεφτεί ότι το μπάσκετ παίζει στην Α2”.

“Θεωρώ ότι όλοι είμαστε μια οικογένεια και η ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη συμβαδίζουν αρμονικά τα τελευταία χρόνια. Ο Ερασιτέχνης τα 3 τελευταία χρόνια δεν είχε πάρει ούτε 1 ευρώ. Στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια της ΠΑΕ όπως τα ανέλυσε ο Νίκος Μαχλάς. Για τα 87.500 που πήρε ο Ερασιτέχνης, θα απαντήσω. Δεν τα πήραμε μαζεμένα, αυτά τα χρήματα για να καλύψουμε τα προβλήματα. Το ποσό που οφείλεται στον Ερασιτέχνη είναι 340.000 ευρώ. Εαν το πρόβλημα της ΠΑΕ είναι το πρόβλημα του Ερασιτέχνη, τότε εγώ θα ζητήσω ένα μικρό μέρος”.

“Σε όποια ερώτηση και αν μου κάνετε, θα απαντήσω. Θέλετε να απαντήσω στο τελευταίο ερώτημα;”

“Αυτήν την δυνατότητα έχει ο Ερασιτέχνης και την καταθέτω σήμερα στην Γ.Σ.
“Ο Ερασιτέχνης προτείνει και το είπα και στην 1η συνάντηση. Έχει το 10% των μετοχών, εκ του νόμου, υπάρχει ένα 2ο ποσοστό της τάξης των 10% που προέρχεται από την δωρεά και μπορεί να δοθεί στην διάθεση της οποιασδήποτε διοίκησης και να το εκποιήσει προς όφελος της ΠΑΕ”.

“Θα κάνω την πρόταση του Ερασιτέχνη και θα κλείσω την αναφορά μου. Λάθη μπορεί να κάναμε. Ο Ερασιτέχνης ζει από τις πινακίδες μιας και η Πολιτεία έχει κόψει τις επιχορηγήσεις”.

“Παραιτήθηκα στις 28 Μαρτίου ως προς την δουλειά μου και την οικογένεια μου. Θα είχα σοβαρό πρόβλημα ως προς την λειτουργία της δουλειάς μου. Αυτός ήταν ο λόγος που παραιτήθηκα. Η Διοικούσα και όλα τα μέλη της δούλεψαν νυχθημερόν με πολύ πάθος και πολύ πόνο για να καταφέρουμε να κρατήσουμε ζωντανή την ομάδα. Η Διοικούσα δεν μπήκε για να λύσει το οικονομικό πρόβλημα του ΟΦΗ”.

“Όταν συγκλήθηκε η Δ.Ε. εγώ δεν ήθελα να αναλάβω καθήκοντα προέδρου. Με παρακάλεσαν όλοι οι συνάδελφοι λόγω μιας εμπειρίας ώστε να αναλάβω καθήκοντα”./

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook