Σε προτεραιότητα η απόκτηση εξτρέμ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η απόκτηση ενός εξτρέμ που θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά, θεωρητικά πάντα, είναι η προτεραιότητα του ΟΦΗ που εκτός του Ντάουντα εξετάζει και άλλες περιπτώσεις για τα άκρα της επίθεσης.

Οι μεταγραφικές ανάγκες του ΟΦΗ είναι δεδομένες και εκπεφρασμένες μέσω του Πέπε Μελ που όπως είπε και ο ίδιος μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, έχει ζητήσει την απόκτηση εξτρέμ, επιθετικού και στόπερ.

Στο σημείο που υπάρχει το μεγαλύτερο κενό, δεν είναι άλλο από τις θέσεις των εξτρέμ εκεί όπου πλέον μετά την αλλαγή αγωνιστικής φιλοσοφίας ο μοναδικός παίκτης που θεωρείται winger είναι ο Σαντιάγκο Μοσκέρα. Στον ΟΦΗ έχουν βάλει σε προτεραιότητα την απόκτηση εξτρέμ και πέραν του ονόματος του Μο Ντάουντα, δεν έχει διαρρεύσει κανένα άλλο.

Το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Γκανέζο εξτρέμ είναι δεδομένο, αποτελεί επιλογή του Πέπε Μελ από την Ισπανία όπου ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά την ποδοσφαιρική αγορά. Το όνομα του Μο Ντάουντα βρίσκεται στο μπλοκάκι του Ισπανού προπονητή που αποτελεί προσωπική του επιλογή και το ότι βγήκε προς τα έξω το όνομα του 28χρονου ποδοσφαιριστή δείχνει και την προτεραιότητα που έχει θέσει ο Πέπε Μελ για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook