«Θα καταφέρει να σταθεί στην Μπόκα Τζούνιορς ο Σολίς;»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο άλλοτε παίκτης του ΟΦΗ, Ναζαρένο Σολίς, επιστρέφει στην Μπόκα Τζούνιορς στην οποία ανήκει, μετά από τον έκτο του δανεισμό, και οι Αργεντινοί δημοσιογράφοι αναρωτιούνται εάν θα κατάφέρει να αγωνιστεί.

Η ιστοσελίδα ole.com.ar δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στον Ναζαρένο Σολίς, το οποίο αναφέρεται στους συνεχόμενους δανεισμούς του από την Μπόκα Τζούνιορς. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα της Αργεντινής αναφέρει ότι ο Αργεντινός έχει ένα περίεργο ρεκόρ, καθώς από το 2017 έως και σήμερα, έχει δανειστεί από την Μπόκα Τζούνιορς σε έξι διαφορετικές ομάδες (ανάμεσα στις οποίες είναι και ο ΟΦΗ) και δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση στην ομάδα στην οποία ανήκει.

Ο Σολίς έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε Ουρακάν, Σαν Χουάν , Αλδοσίβι, Πατρονάτο, Αλβαράδο, Πατρονάτο και ΟΦΗ και παρότι δίνεται δανεικός συνεχώς, έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπόκα έως το 2024. Μάλιστα, η τελευταία φορά που ο Σολίς αγωνίστηκε με την φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς ήταν τον Απρίλιο του 2017. Στο αφιέρωμα, οι Αργεντινοί στέκονται στο ερώτημα «Θα έχει την ευκαιρία να μείνει στην Μπόκα αυτή τη φορά;» και μένει να φανεί εάν θα τα καταφέρει, καθώς επιστρέφει στο «Μπομπονέρα» στις 2 Ιανουαρίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook