Μιχαλόπουλος: “Η πιο κρίσιμη Γ.Σ. στην ιστορία του ΟΦΗ!”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ως την πιο κρίσιμη Γ.Σ. στην 87χρονη ιστορία του ΟΦΗ χαρακτήρισε την σημερινή διαδικασία ο Χρήστος Μιχαλόπουλος που τόνισε ότι αν δεν αναδειχθεί νέα διοίκηση τότε ο σύλλογος κινδύνευει με διάλυση!

Αναλυτικά όσα είπε ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ

“Εγώ ότι μπορούσα να δώσω, το έδωσα. Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, παραιτούμαι γιατί κουράστηκα”.

“Αν δεν εκλεγεί σήμερα νέα διοίκηση, η ομάδα απέχει ελάχιστα από την διάλυση”.

“Είναι σαφές πως όλοι σας θέλετε να μάθετε την αλήθεια. Εγώ έφερα στοιχεία για να μιλήσω για τις περιόδους όλων των προέδρων. Ίσως κάποιοι να μην το επιθυμείτε και για αυτό εγώ σταματάω εδώ. Είναι επιτακτική ανάγκη, σήμερα, τώρα να εκλεγεί μια ισχυρή οικονομικά διοίκηση”.

“Για το μέλλον, ακούγονται προτάσεις όπως αυτή του κ. Μυριοκεφαλιτάκη. Μαζί του συναντήθηκα. Εγώ θα πω το εξής αυτό που πρότεινα στον κύριο Μυριοκεφαλιτάκη: Αφαιρέστε από την πρόταση τα αν και δώστε στην ΠΑΕ τις 500.000 ευρώ και θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Για τον κύριο Βατσινά: Μέχρι τώρα έχει πάρει 368 χιλ. ευρώ. Στο σύνολο είναι 780 χιλ. ευρώ”.

“Θεωρώ ότι όλοι έχουμε ευθύνες. Εγώ προσωπικά έκανα ένα μεγάλο λάθος: Όταν υπεγράφη η συμφωνία με τον Βατσινά δεν έπρεπε να συναινέσω. Με τις επιταγές που υπογράψαμε ο Βατσινάς μας διέλυσε με τις κατασχέσεις. Ακολουθεί ένταση όπου φίλαθλοι του ΟΦΗ ζητούν τον λόγο με ερωτήσεις προς το Νίκο Μαχλά για το γεγονός ότι ξέφυγε το μπάτζετ τόσο πολύ.

“Λάθη έγιναν. Ο Νίκος Μαχλάς έκανε μια εξαιρετική ομάδα με πολύ καλούς παίκτες όμως ξέφυγε το μπάτζετ”.

“6.150 παρουσίασε ο κύριος Κουράκης, 9.256 ευρώ ζημιά που παρουσίασε ο κύριος Μαχλάς”

“Το 2006 η ομάδα παρουσίασε ζημιές 3,48 εκ. Το 2007 4,5 εκ. ευρώ. 4.756 ευρώ ήταν οι ζημιές της τελευταίας χρονιάς”.

“Oi υποχρεώσεις της εταιρείας ήταν 7,5 εκ. ευρώ. Υπήρχε το άρθρο 44. Ο κύριος Βατσινάς δικαιούται νομικά τα χρήματα του και ναι, έγινε μαζί του μια κακή συμφωνία. Κυνήγησε ανηλεώς την ΠΑΕ με κατασχέσεις, μέχρι και στο τέλος ενώ είχε πει ότι θα μας δώσει 68.000 δεν μας τις έδωσε τελικά. Και έχει το θάρρος να βγάζει ανακοινώσεις κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ και του συλλόγου μετόχων”.

“Είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω”
‘”Θα μιλήσουμε για όλους. Και για τον Κουράκη, και για τον Βατσινά, και για τον Μαχλά και για τον Ξημέρη”.

“Ακούγονται στον τύπο παρεμβάσεις από Βατσινά, Παντελή Μυριοκεφαλιτάκη και θέλω να δώσω και εγώ τις δικές μου εξηγήσεις. Στις 23 Ιουλίου μετά από καθολικές απαιτήσεις ανέλαβε πρωτοβουλία ο Γιάννης Κουράκης και έμεινε πρόεδρος για 1 χρόνο. Η διοίκηση του παρέλαβε καμμένη γη. Αυτό που ανέλαβε ο δήμαρχος και η ΠΑΕ ήταν καμμένη γη. Με χρέη 4,5 εκ. ευρώ και απλήρωτο όλο τον κόσμο”.

“Τι έκανε η Δ.Ε.; Βάλαμε κάποιους στόχους: Να οδηγησουμε την ομάδα στην Γ.Σ. και αγωνιστικά. Προκυρήξαμε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που δυστυχώς δεν πέτυχε.

“Στην προηγούμενη συνέντευξη τύπου είχα πει ότι ο ΟΦΗ οδηγείται στον όλεθρο και δυστυχώς δεν έχει αλλάξει αυτή η εκτίμηση. Όμως, συνεχίζω να πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα. Στις 4 Γενάρη ανέλαβε καθήκοντα η Δ.Ε. Στις παραιτήθηκε ο Βασίλης Ξημέρης. Δεν θέλω να κλαίγομαι και ο ΟΦΗ είναι ένα υπερήφανο σωματείο που κρατιόμαστε ζωντανοί μέσα σε πολλά προβλήματα”
“Είναι η πιο κρίσιμη Γ.Σ. όλων των εποχών από την ημέρα ίδρυσης της ΠΑΕ ΟΦΗ. Για λόγους που θα προσπαθήσω να εκθέσω όσο πιο σύντομα μπορώ”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook