“Ναυάγησε” η Γ.Σ. και η ομάδα οδηγείται ξανά σε διοίκηση πρωτοδικείου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έπειτα από 2, 5 ώρες συνεδρίασης δεν αναδείχθηκε κανένα αποτέλεσμα με το απόλυτο ΝΑΥΑΓΙΟ της Γ.Σ. καθώς ο ΟΦΗ οδηγείται εκ νέου σε διοίκηση πρωτοδικείου. Πρόταση ενδιαφέροντος από τον φίλαθλο του ΟΦΗ Ηρακλή Νύκταρη που έκανε λόγο για νέο ψηφοδέλτιο.

Σε ένα μεγάλο ΝΑΥΑΓΙΟ οδηγήθηκε η κρισιμότερη, των τελευταίων χρόνων, γενική συνέλευση της ΠΑΕ καθώς δεν βρέθηκε κανένας ενδιαφερόμενος για να οδηγήσει τον σύλλογο σε νέο διοικητικό μονοπάτι. Κατά συνέπεια, ο ΟΦΗ οδηγείται εκ νέου σε διοίκηση πρωτοδικείου που θα αναδειχθεί μέχρι τα τέλη της εβδομάδας.

Τον λόγο πήραν (κατά σειρά) οι Χρήστος Μιχαλόπουλος, Νίκος Μαχλάς, Βασίλης Ξημέρης, Κώστας Τουγλής και Μανώλης Κουμαντάκης.

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η πρόταση του πρώην μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ Δημήτρη Παπαματθαιάκη που είπε πως μοναδική λύση είναι η πτώση της ομάδας στην Δ’ Εθνική!

Μοναδικός που εκδήλωσε ενδιαφέρον με την παρουσία ψηφοδελτίου ήταν ο Ηρακλής Νύκταρης που τόνισε ότι υπάρχει ομάδα ανθρώπων που μπορεί να διαθέσει χρήματα. Ωστόσο, ο Χρήστος Μιχαλόπουλος του ζήτησε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να παρουσιάσει τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο και παράλληλα μια εγγυητική επιστολή ύψους 500.000 ευρώ.

Ο Κώστας Τουγλής από την πλευρά του τόνισε ότι η νέα διοίκηση θα καταθέσει νέα εγγυητική επιταγή ύψους 300 χιλ. ευρώ

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook